SPORTHOTEL HOSTIVICE

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Nově otevřený tříhvězdičkový hotel se sportovním a relaxačním areálem se nachází v klidné části obce Hostivice v těsné blízko Prahy a nedaleko letiště Václava Havla.   Hostivice je městečko v mírně zvlněné krajině, ohraničené z východu návrším Bílá Hora.  

Tříhvězdičkový Sporthotel Břve svou polohou i vybavením jistě uspokojí nejen návštěvníky Prahy přijíždějící za obchodem a turistikou, ale i sportovní týmy, hledající vhodné zázemí pro  soustředění. Hotel má patra s příjemně zařízenými a prostornými pokoji, které svým hostům poskytují dostatečný komfort a pohodlí.

Sporthotel Břve nabízí  mnoho sportovních aktivit a služeb pod jednou střechou: víceúčelovou halu pro míčové sporty o výměře 2000m2, 4  , bowling, posilovnu, masáže přímo na hotelu a konferenční prostory pro pořádání konferencí, zasedání, ale i různých druhů akcí jako jsou např. oslavy či svatby.

Areál disponuje vlastním uzavřeným parkovištěm, které je hostům poskytováno zdarma.

SPORTHOTEL HOSTIVICE ubytování v hotelu

Pokoje jsou rozděleny na Hotel: 19× dvoulůžkový pokoj (s manželskou postelí či s oddělenými lůžky), 9× apartmán pro 2 - 3 osoby a Sportovní areál: 11× vícelůžkový pokoj s kapacitou až 50 osob – vhodné pro soustředění sportovních týmů.

Všechny pokoje jsou nekuřácké. Pokoje jsou standardně vybaveny televizí, telefonem s přímou volbou a trezorem. Součástí každého hotelového pokoje je též koupelna s WC.

Recepce

Recepce je hostům k dispozici od 06:00 do 21:00.

Vstup do hotelu a odchod z hotelu  bude v době uzavření recepce mezi 21.00 - 6.00 hod. zajištěn čipem, který dostane host společně s klíčem od pokoje při příjezdu.

Gastronomie

V ceně ubytování je zahrnuta snídaně formou buffetu nebo a la card.

Restaurace nabízí výběr z tradiční domácí české kuchyně. Denně nová polední nabídka. Stravování pro skupiny nebo akce možné také formou menu nebo buffetu. Prostory restaurace jsou vhodné i pro pořádání společenských akcí  (jako jsou oslavy narozenin, svatby, firemní večírky) a výhodou je též venkovní terasa s grilem, která vybízí k příjemnému posezení, zvláště v letních měsících. Kapacita restaurace je 80 míst.

Okolí hotelu a Hostivice

Nabízí mnoho památek i  přírodních krás jako je  Hostivický zámek,   kostel sv. Jakuba, Hostivická fara, Mariánský sloup, Litovická tvrz,   Litovická kaple se sochou sv. Jana Nepomuckého, památky lidové architektury, ale také přírodní památku Hostivické rybníky.

Rezervovat ubytování v SPORTHOTEL HOSTIVICE

Nejbližší ubytování v Hostivicích a okolí

Ubytování Hostivice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah