UBYTOVNA RICO - Vrchlabí

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hostelu

Popis ubytování

Hotel RICO se nachází v krásném prostředí horského městečka Vrchlabí. V klidné části, nedaleko centra. Dostupnost je celoroční, autem, vlakem i autobusem. Vlakové a autobusové nádraží je vzdáleno 200m. Pro hosty je tu možnost parkování v areálu. Parkoviště je omezené.

Hostel RICO se nachází v krásném prostředí horského městečka Vrchlabí. V klidné části, nedaleko centra. Dostupnost je celoroční, autem, vlakem i autobusem. Vlakové a autobusové nádraží je vzdáleno 200m. Pro hosty je tu možnost parkování v areálu. Parkoviště je omezené.

Nabízíme ubytování v nově zrekonstruované ubytovně pro firmy, dělníky, školy v přírodě, lyžařské výcviky, turisty a jiné, v různých cenových relacích. Tří patrová budova je rozdělena do tří kategorií.

Jedná se o třípodlažní budovu, která je vybavena výtahem. Na každém podlaží se nachází vybavená kuchyňka, součástí je mikrovlnná trouba, lednice, varná konvice, sporák. Dále pak na každém patře společenská místnost s televizí a připojením k internetu, sociální zařízení - WC a sprchy. V budově úschovna kol a lyží.

Možnost využití vybavených kuchyněk. Na apartmánech jsou kuchyňky součástí a v ubytovně jsou společné na každém patře. V těsné blízkosti je supermarket Penny a Lidl. Možnost stravování je i ve 100m vzdálené restauraci s poledním menu a hotovkami.

UBYTOVNA RICO ubytování v hostelu

Jednolůžkové, dvoulůžkové, třílůžkové a čtyřlůžkové pokoje s manželskými nebo oddělenými lůžky.

Gastronomie

Možnost stravování v restauraci Partyzán, penze 200Kč, polopenze 120Kč.

Okolí hostelu a Vrchlabí

Vrchlabí je malebné horské město s téměř 13 000 obyvateli, rozkládající se v údolí horního toku Labe. Je ideálním východiskem do nejvyšších českých hor a právem nazýváno vstupní branou do Krkonoš. Návštěvníkům nabízí mnoho lyžařských, turistických i cykloturistických příležitostí a také řadu zajímavých historických památek.

Rezervovat ubytování v UBYTOVNA RICO - Vrchlabí

Nejbližší ubytování ve Vrchlabí a okolí

Ubytování Vrchlabí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah