NEXUS - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hostelu

Popis ubytování

Nexus - ubytovna Praha nabízí levné ubytování v Praze pro skupiny, jednotlivce, firmy a rodiny. Vybrat si můžete mezi ubytovnou, hostelovými pokoji nebo apartmány. Ubytovna je bezbariérová a vhodná i k dlouhodobému pobytu invalidů.

Ubytovací zařízení se nachází v Praze na Černém Mostě, přibližně 200 metrů od konečné stanice metra B a disponuje kapacitou 34 lůžek na ubytovně, devíti apartmány s celkovou kapacitou až 60 lůžek a 36 lůžky v hostelových pokojích.

Prostory ubytovny mají bezbarierový přístup, WC, sprchy a kuchyň jsou rovněž bezbariérové. Pokoje ubytovny jsou vybaveny kromě standartního nábytku také vlastní lednicí. Hostelové pokoje jsou vybaveny navíc televizí. Apartmány jsou kompletně zařízené a vybavené byty k okamžitému pohodlnému bydlení. V našem zařízení je k dipozici pračka, WiFi internet, kabelová televize a základní kancelářské služby (tisk a kopírování dokumentů, fax apod.)

NEXUS ubytování v hostelu

Ubytovna nabízí tři dvoulůžkové pokoje, šest třílůžkových a tři čtyřlůžkové pokoje. Pokoje jsou vybaveny standadním nábytkem a vlastní lednicí. V každém pokoji naleznete přípojku na vysokorychlostní internet a kabelovou televizi. V ubytovně se nachází společná koupelna, kuchyně s jídelnou, společenská místnost. Budova je kompletně bezbarierová včetně toalet, sprch a kuchyně a je tak vhodná i k dlouhodobému ubytování tělesně postižených.

Hostel disponuje deseti dvoulůžkovími a čtyřmi čtyřlůžkovími pokoji, které jsou vybaveny navíc televizním přijímačem. Hostelové pokoje mají společnou koupelnu a WC maximalně pro tři nebo dva pokoje to samé platí i pro kuchyň s jídelnou. Některé dvoulůžkové pokoje disponují vlastní lodžijí. Apartmány jsou k dispozici dvou tipů ato dvoupokojové 2kk nebo třípokojové 3+1.

Recepce

Recepce je otevřena: pondělí až pátek od 8:00 do 16:00 a dále po telefonické dohodě do 22:00. Sobota a neděle od 10:00 do 12:00.

Okolí hostelu a Praha

V okolí je velice bohatá infrastruktura, která nabízí nespočet příležitostí ke kulturnímu a sportovnímu vyžití. Zhruba 150 metrů od ubytovny naleznete jedno z největších obchodních a zábavních center v ČR Centrum Černý most. Dále je v docházkové vzdálenosti mnoho restaurací a barů s pestrou nabídkou jídel a nápojů. Na Černém mostě naleznete tenisové a volejbalové kurty, golfové hřiště, posilovny, bazény, stezky pro cyklisty, bruslaře a mnoho dalších zařízení pro sport a zábavu.

Rezervovat ubytování v NEXUS - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah