GRAND HOTEL JAROMĚŘ

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Grand Hotel Jaroměř, který se nachází v centru města Jaroměř, nabízí restauraci a zahradu s grilem. Ve všech prostorách hotelu je zdarma připojení k Wi-Fi.

Hotel Grand Jaroměř je situován v krásném rodinném prostředí ve městě Jaroměř, který naleznete u hlavní silnice směr Hradec Králové -Náchod, ulice husova 134. Areálje tvořen hotelem, pivnicí, restaurací se zahrádkou a dětským hřištěm. Restaurace dočasně uzavřena. Stylle bar (pivnice) má malou zahrádku. V pivnici můžete zahrát šipky, kulkečník a nebo kouknout na velkoplošnou projekci sportovních pořadů. Pohodlné ubytování, vhodné pro páry, rodiny, firmy, dlouhodobé pobyty čiskupiny, jepřipraveno v 15 různě velkých pokojích či dvoupokojových apartmánech. Řidiči jistě uvítají možnost parkování zdarma přímo u hotelu. Na hotelu je wifi zdarma.

GRAND HOTEL JAROMĚŘ ubytování v hotelu

Grand Hotel Jaroměř nabízí pohodlné a nově zrekonstruované pokoje v 15 jedno až šestilůžkových pokojích advoupokojových apartmánech. Celková kapacita hotelu je 50 lůžek. Všechny jednotky mají vlastní koupelnu sesprchovým koutem a sociálním zařízením, televizi se satelitním příjmem a bezplatné bezdrátové internetové připojení. Apartmány navíc disponují vybavenou kuchyňkou. Menší pokoje jsou vybavené lednicí, varnou konvicí s příslušenstvím. Pokoje se nachazí v 1. a 2. patře bez výtahu. Hotel je též ideálním místem k pořádání rautů a různých rodinných či firemních akcí.

Recepce

Recepce je otevřena od 12:00 - 24:00 ​Odjezd z pokoje do 10:00 hOdevzdat klíče můžete do schránky při odchodu u hlavních dveří.

Gastronomie

Restaurace je tvořena ze tří částí s celkovou kapacitou 100 míst, z nichž 20 míst patří k vinárně a 30 míst je k dispozici v nekuřáckém salonku s dětským koutkem. V letních měsících je součástí venkovní zahrada s grilem.

Pokud plánujete rodinnou nebo firemní akci, rádi vám poskytneme sestavení individuálního menu, raut, recepci a další související služby. V restauraci je prostorný dětský koutek se spoustou hraček, LCD televize, skluzavka, trampolína…

Okolí hotelu a Jaroměř

Přímo ve městě Jaroměř můžete shlédnout gotický chrám sv. Mikuláše, bránu se zvonicí, Mariánský sloup, , Kostel sv. Jakuba či městský park. K návštěvě zve také Boučkovo divadlo, Muzeum Waldemara Matušky či Pevnost Josefov, která je při procházce podzemím provázena odborným výkladem. Venkovní koupaliště je od Grand Hotelu Jaroměř vzdáleno 350 metrů, hokejový stadion a sportovní hala pak 400m. Babiččino údolí vzdálené 11,5 kilometru, Hospital Kuks - 8 km, který je jedním z nejhezčích barokních areálů u nás. Krásná ZOO a safari Dvůr Kralové - 15km, Okolí nabízí řadu aktivit jako například cyklistiku nebo lyžování. Hotel je vzdálen 80 kilometrů od Karpacze, 63 kilometrů od Špindlerova Mlýna a 49 kilometrů od pardubického letiště. Obchod s potravinami je ve vzdálenosti 100m od hotelu.

Rezervovat ubytování v GRAND HOTEL JAROMĚŘ

Nejbližší ubytování v Jaroměři a okolí

Ubytování Jaroměř

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah