RAFAEL - Poděbrady

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmán Rafael - nové nekuřácké ubytování v centru lázeňského parku v Poděbradech. Svým hostům nabízí příjemné ubytování v dvoulůžkovém a třílůžkovém pokoji s vlastním sociálním zařízením a přístupem na internet.

Apartmán Rafael se nachází v centru Poděbrad v krásném a klidném prostředí lázeňského parku s výhledem na fontánu. Svým hostům nabízí příjemné ubytování v dvoulůžkovém a třílůžkovém pokoji s vlastním sociálním zařízením. V celém objektu lze využívat bezplatného bezdrátového připojení k internetu. Hostům je zdarma poskytována úschova jízdních kol. Parkování je možné na parkovišti cca 200 m nebo v přilehlých ulicích.

RAFAEL ubytování v apartmánu

K dispozici jsou dvoulůžkový a třílůžkový pokoj s možností přistýlky. Každý pokoj je vybaven koupelnou se sprchovým koutem nebo vanou a WC, dále lednicí, televizí, rychlovarnou konvicí a bezdrátovým připojením k internetu. Pokoje jsou situovány v přízemí domu, výhled mají do parku nebo do vnitrobloku do zahrady.

Recepce

Čas příjezdu si s hosty upřesňujeme individuálně telefonicky. Upozorňujeme hosty, že v pensionu není recepce.

Gastronomie

Hosté se mohou stravovat v řadě kaváren a restaurací s výbornou kuchyní, které se nacházejí na kolonádě v bezprostřední blízkosti ubytování.

Okolí apartmánu a Poděbrady

V těsné blízkosti apartmánu Rafael se nachází řada restaurací a kaváren, pekařství, cukrárna i samoobsluha potravin. Poděbrady jistě nezklamou ani vyznavače sportů, kteří si zde najdou sportovní aktivitu ušitou na míru od tenisu, golfu, bowlingu, cykloturistiky po jízdu na koni. Návštěvníky upoutají koncerty na kolonádě, taneční večery, či projížďka parníkem po Labi. Chvíle oddechu lze rovněž strávit příjemnou masáží nebo procházkou přírodními parky. Za historickými památkami se turisté mohou vydat také autem nebo vlakem do Prahy, do nedaleké Kutné Hory nebo navštívit zámek Hrádek u Nechranic, Karlovu Korunu v Chlumci nad Cidlinou, či zámek Dětenice se stylovou středověkou krčmou.

Rezervovat ubytování v RAFAEL - Poděbrady

Nejbližší ubytování v Poděbradech a okolí

Ubytování Poděbrady

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah