ESMARIN WELLNESS HOTEL - Mníšek pod Brdy

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Esmarin wellness hotel nabízí kromě komfortního ubytování také širokou škálu wellness služeb a možností sportovního vyžití. Jen půl hodiny autem z centra Prahy najdete v krásné přírodě brdských lesů wellness se čtyřmi druhy saun včetně tepidária s mořským klimatem, bazénem s protiproudem a vířivou částí, thajské masáže i klasické, služby pro krásu (kadeřnické studio, manikůra, pedikůra, kosmetika). Pro sport je k dispozici 7 tenisových kurtů (3 celoročně), 4 kurty na badminton, hala na florbal, nohejbal nebo volejbal, sály na cvičení, posilovnu a další. Pro rodinnou oslavu, svatbu nebo firemní setkání nabízíme sály i techniku a samozřejmě občerstvení z naší restaurace Lískovka.

ESMARIN WELLNESS HOTEL ubytování v hotelu

Hotel nabízí 10 pokojů s maximální kapacitou 30 lůžek. Máme 5 dvoulůžkových pokojů, čtyři rodinné mezonety (ideální například pro čtyřčlennou rodinu) a velké mezonetové apartmá (pro 2 až 5 osob). Všechny pokoje jsou vybaveny moderní koupelnou, komfortními postelemi a matracemi Savoy, minibarem, trezorem, TV, fénem, apod. V jižních pokojích je klimatizace. Ceny pokojů jsou včetně snídaně a 15% DPH. Pro ubytované hosty nabízíme vstup do fitness a wellness zdarma.

Recepce

Recepce zajišťuje všechny sportovní, wellness a rezervační služby v době 7 - 23 h. Pro ubytované hosty 24 hodin denně.

Gastronomie

Naše moderní restaurace Lískovka vás okouzlí krásným prostředím, příjemnou obsluhou a skvělým jídlem, které připravujeme v otevřené kuchyni vždy z kvalitních a čerstvých surovin. Přichystali jsme pro Vás nové menu, jenž pravidelně doplňujeme tematickými víkendy a denními nabídkami. Pro děti nabízíme dětská menu, hernu a v létě také dětské hřiště. V létě je také otevřena venkovní terasa s krásným výhledem.

Okolí hotelu a Mníšek pod Brdy

Nádherné prostředí brdských lesů láká k výletům na kole po některé z mnoha značených tras, nordic walkingu, jízdě na koni i příjemným procházkám, či houbaření. Kromě krásné přírody je v okolí také řada kulturních a historických památek. K nejzajímavějším patří zámek v Mníšku pod Brdy nebo barokní poutní areál Skalka. V blízkém okolí jsou také 2 golfová hřiště, či jízdárna s možností vyjížděk na koni.

Rezervovat ubytování v ESMARIN WELLNESS HOTEL - Mníšek pod Brdy

Nejbližší ubytování v Mníšku pod Brdy a okolí

Ubytování Mníšek pod Brdy

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah