UBYTOVÁNÍ VE DVOŘE - Velké Karlovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány Ve dvoře nabízí ubytování v obci Velké Karlovice.

Apartmány Ve Dvoře se nachází v údolí Pluskovec v obci Velké Karlovice. Poskytují ubytování ve třech samostatných apartmánech s kapacitou 2, 5 a 8 lůžek. Hosté mají k dispozici také zahradu s posezením a grilem, ping-pongový stůl a pro děti je připraveno pískoviště a trampolína. Bezproblémové parkování přímo u Apartmánů. Wifi připojení k internetu zdarma.

UBYTOVÁNÍ VE DVOŘE ubytování v apartmánu

K dispozici jsou 3 samostatné apartmány s kapacitou 3, 5 a 8 lůžek. Každý apartmán je zařízen ložnicí, koupelnou a společenskou místností s plně vybaveným kuchyňským koutem (lednice, rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba, sporák). Možnost zapůjčení dětské jídelní židličky, vaničky a postýlky.

Gastronomie

Ubytování se nabízí bez jídla, hosté mají k dispozici plně vybavenou kuchyni v každém apartmánu. Nejbližší restaurace je vzdálena necelých 500 m.

Okolí apartmánu a Velké Karlovice

Velké Karlovice jsou vyhledávanou turistickou oblastí. V letních měsících si zde užijete množství turisstických tras a cyklotras, které vás provedou krásnou přírodou Beskyd. V zimním období si zde můžete zalyžovat, lyžařský areál Kyčerka leží pouhých 500 m od ubytování. Zrelaxovat se můžete ve wellness centru, saunovém světě nebo si zajít na masáž v objektu hotelu Horal.

Rezervovat ubytování v UBYTOVÁNÍ VE DVOŘE - Velké Karlovice

Nejbližší ubytování ve Velkých Karlovicích a okolí

Ubytování Velké Karlovice


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah