VALDŠTEJN - Liberec

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Stylový hotel kategorie *** leží v městské části Růžodol I. na severozápadní straně Liberce. Umístění hotelu je výhodné s ohledem na napojení na důležitý tah vedoucí od Prahy a Turnova do Ústí nad Labem a dále do Spolkové republiky Německo.

Budova hotelu je svou vnější stavbou inspirována stylem charakteristickým pro období třicetileté války za vlády vévody Alberta z Valdštejna. Interiér hotelu je stylově zařízen dobovou výzdobou při respektování moderních nároků hostů na komfort a hotelové služby. Okolo hotelu jsou provedeny venkovní sadové úpravy s osvětlením a velmi dobře udržovanými okrasnými stromy a keři.

VALDŠTEJN ubytování v hotelu

Hotel má k dispozici celkem 59 lůžek

4 – jednolůžkové pokoje

3 – třílůžkové pokoje

2 – čtyřlůžkové pokoje

1 – dvoulůžkový bezbariérový pokoj

2 – dvoulůžkové apartmány

16 – dvoulůžkových pokojů

Pokoje jsou vybaveny stylovým nábytkem, TV, Wi-Fi, psacím stolem. V koupelnách jsou sprchové kouty, vysoušeče vlasů, wc.

Recepce

Denně od 09:00 do 20:30

Gastronomie

Momentálně je restaurace uzavřena a naše firma horlivě hledá nového pronajímatele: -)

Okolí hotelu a Liberec

V pulzujícím městě Liberec a jeho okolí je spousta možností kulturního i sportovního vyžití. Vyražte na výlet na některý z mnoha hradů a zámků a poznejte krásy přírody v blízkosti Liberce. Jestli máte rádi zvířata, můžete navštívit libereckou zoo, která je nejstarší v České republice a pyšní se mnohými chovatelskými úspěchy. Pouze v liberecké zoo můžete vidět bílého tygra indického nebo největší chovnou skupinu šimpanzů u nás. Zoo je od hotelu asi 10 min. jízdy autem.

Milovníci rostlinné říše mohou navštívit také botanickou zahradu, která se stará o nejpestřejší soubory exotických rostlin v ČR. Zajímavostí je i expozice Pravěk, kde můžete vidět spojení rostlinných druhů, které v přírodě již dávno vyhynuly. Podobnou expozicí se může pochlubit pouze botanická zahrada v Londýně. Zahrada leží hned vedle ZOO. Pokud jste spíše sportovně založení máte k dispozici opravdu veliký výběr. Hlavně milovníci zimních sportů si přijdou na své.

Rezervovat ubytování v VALDŠTEJN - Liberec

Nejbližší ubytování v Liberci a okolí

Ubytování Liberec

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah