BEACHPUB SOKOLÁK - Brno

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o ubytovně

Popis ubytování

Prohlédněte si kraj, kudy se procházeli Ríša s Helenkou, známí z Mrštíkovy Pohádky máje. Kraj, jemuž vévodí hrad Veveří nad hladinou brněnského moře a kam každoročně jezdí statisíce návštěvníků sledovat impozantní ohňostrojná představení nebo motoristické bitvy na Masarykově okruhu. Zázemí Sokolského koupaliště je ideální místo pro všechny druhy vodních sportů, areál nabízí 6 beach kurtů, dále 1 kurt na beach tenis a 1 kurt na badminton. BeachPub Sokolák nabízí pořádání oslav, firemních akcí, sportovních teambuildingů a rautů.

Máte-li rádi Brněnskou přehradu a beach volejbal, pak jistě znáte sportovní areál na Sokolském koupališti. Na šesti nejkvalitnějších beachových kurtech se uskutečňují jak hobby turnaje nebo firemní akce, tak i vrcholové soutěže na úrovni Světového poháru v beach volejbale. Dále si u nás můžete zahrát badminton, beach tenis nebo beach fotbal. K dispozici je restaurace s kuchyní a příjemná letní terasa. K ubytování slouží 8 pokojů s celkovou kapacitou 30 lůžek. Areál je ideálním místem jak pro sportovní vyžití, tak pro firemní setkání, teambuilding, pro pořádání letních kulturních akcí, koncertů, minifestivalů, rodinných oslav i svateb. Využíváme našich zkušeností získaných v Hotelu Pavlov na Pálavě, který naše společnost Pavlof s. r. o. provozuje od roku 2006. Těšíme se na Vás!

BeachPub je otevřen pouze v termínu od 1. května do 15. října!

BEACHPUB SOKOLÁK ubytování na ubytovně

K dispozici je 8 pokojů turistického typu, pokoje jsou 3 - 5ti lůžkové.

Celkem můžeme ubytovat až 30 osob.

Recepce

Recepce je otevřena do 18 hodin.

Gastronomie

Restaurace Beach Pub Sokolák nabízí 45 míst k sezení. Dále je k dispozici zastřešená zahrádka pro 120 osob a kolem 100 míst na otevřeném prostranství pod slunečníky s výhledem na hladinu Brněnské přehrady. Tento příjemný zatravněný prostor se nabízí k pořádání oslav, svateb, firemních akcí, sportovních teambuildingů, rautů, školení apod. Na kvalitu jídel dohlíží šéfkuchař a hlavní provozní Hotelu Pavlov, který rovněž provozuje společnost Pavlof s. r. o.

Velice kvalitní a zkušený cateringový tým připraví objednané rauty a občerstvení v rámci významných akcí.

Okolí ubytovny a Brno

Brněnská přehrada (v brněnské hantýrce nazývána jako Prýgl) je také významnou oblastí sportu. Po obou stranách je lemována rozlehlými lesy a nabízí tak příležitost nejenom ke koupání a vodním sportům, ale i k turistice a cykloturistice. V okolí pod Kozí horkou najdete areál Lodních sportů, v prostoru mezi přístavem Bystrc a přehradní hrází jsou postaveny loděnice Jachtklubu Brno. Častým cílem výletníků je také hrad Veveří, který se tyčí na skále nedaleko Veverské Bítýšky. Tento gotický, někdejší královský a lovecký hrad opředený řadou pověstí a legend, je dnes místem konání mnoha kulturních a společenských akcí. Přímo pod hradem se nachází jedna se zastávek parníku.

Kozí horka je vyhledávaná lokalita na pravém břehu přehrady. Díky velkým plážím, dobrému přístupu k vodě a mírnému klesání dna se stala velmi oblíbeným místem zejména v letních měsících. Kromě poměrně velké chatové oblasti jsou zde oddíly Lodních sportů, sdružení námořního jachtingu a také půjčovna loděk a vodních šlapadel. Do roku 1987 bylo na Kozí horce provozováno letní kino, které navštěvovali lidé z širokého okolí i samotného Brna.

Z Přehradní hráze je pěkný pohled na údolí pod přehradou. Na levém břehu u silnice najdete pamětní desku věnovanou hráznému Františku Šikulovi, který svým odvážným činem zabránil vážnému poškození hráze v posledních dnech 2. světové války. Poblíž pamětní desky stojí pyramida z betonových kvádrů. Jedná se o vzorky betonu použitého při budování přehradní zdi v letech 1936–1939. Ve svazích po stranách hráze vedou schody, kterými lze sestoupit dolů do údolí. Půjdete-li dále podél řeky, dojdete k Brněnské zoologické zahradě (1,2 km – u levého břehu).

Přístav Bystrc je nejznámější místo ve spodní části Brněnské přehrady. Díky velkému množství nejrůznějších hospůdek, restaurací a stánků, zde někdy v nočních hodinách panuje stejný ruch, jako ve dne. V době teplých letních večerů, sem jezdí na posezení s přáteli mnoho mladých lidí z Brna i okolí. Některé hospůdky a restaurace jsou otevřeny celoročně. Je zde hlavní nástupní stanice pro zájemce o plavbu na lodi, a také areál ve kterém se lodě opravují. Asi 500 m nad stanicí lodní dopravy se nachází tramvajová zastávka MHD. Pokud u Přístavu zabočíte doprava, dojdete k přehradní hrázi.

U Tejkalova mlýna začíná vzdutí Brněnské přehrady. Přibližně 200 metrů pod mlýnem se nachází konečná zastávka lodní dopravy. Od ní je možné dojít podél pravého břehu řeky Svratky do Veverské Bítýšky (1,5 km).

Rezervovat ubytování v BEACHPUB SOKOLÁK - Brno

Nejbližší ubytování v Brně a okolí

Ubytování Brno

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah