HOTEL SIGNÁL PARDUBICE - DUBINA

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Signal je moderní hotel v městě Pardubice. Hotel poskytuje moderní hotelové ubytování v 16 nedávno vybudovaných pokojích. V hotelu disponujeme ubytovací kapacitou více jak 50 lůžek. V hotelu Signal jsme schopni ubytovat autobusové zájezdy. Hotel využívají obchodní cestující, členi sportovních a jiných klubů a sdružení.

Pro hosty Hotelu Signál jsou k dispozici široké služby a servis. Vve prospěch hostů Hotelu Signál je možno uskutečňovat společenské akce (školení, večířky, semináře, svatby... .), k dispozici jsou salónky a technické vybavení pro moderní způsoby komunikace a zábavu. Zajistíme Vám zábavu, sport z širokých možností Pardubic a Pardubického kraje.

HOTEL SIGNÁL PARDUBICE - DUBINA ubytování v hotelu

Pokoje jsou vybaveny televizním a satelitním příjmem, moderní televizní příjímače, po celém prostoru hotelu je k dispozici kabelové a wifi připojení k internetu,
moderní velký výtah. Hygienické vybavení pokojů: moderní koupelna se sprchovým koutem. Všechny hotelové pokoje mají kompletní moderní sociální zařízení. Kapacita hotelu je více jak 50 lůžek v celkem 17 pokojích. Hotel Signál umožňuje pohodlné ubytování osob se sníženou pohyblivostí.

Gastronomie

Součástí Hotelu Signál je Restaurace s možností plného stravování v každou denní dobu. Restaurace se skládá ze dvou částí, jídelny a salónku. Dbáme na kvalitní a hygienickou přípravu jídel. Dodržujeme míru podávaných nápojů, správnou teplotu vína a piva. Personál restaurace je veden k slušnému, rychlému a vstřícnému jednání.

Rezervovat ubytování v HOTEL SIGNÁL PARDUBICE - DUBINA

Nejbližší ubytování v Pardubicích a okolí

Ubytování Pardubice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah