PENZION V PODZÁMČÍ - Litomyšl

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Pokud hledáte ideální místo pro váš pobyt na služební cestě nebo kde strávíte dovolenou, jste zde správně. Dlouhodobě patříme mezi nejlépe hodnocené penziony v Litomyšli a okolí. Jsme rodinný penzion a své služby poskytujeme hostům od roku 2009. Naši hosté velice oceňují ubytování v útulných, stylově zařízených pokojích. Jednou z velkých předností našeho penzionu je také poloha v klidné ulici cca 100 metrů od historického centra a výhled na renesanční zámek-UNESCO. Jistě oceníte, že při pobytu v našem penzionu nebudete rušeni projíždějícími automobily, hlukem z restaurací apod. . Parkování je zdarma přímo před penzionem nebo na přilehlém parkovišti zdarma. Možnost úschovy kol. Parkování motorek v oploceném prostoru. Snídaně podáváme formou bufetu nebo obložených talířů. Naším hlavním cílem je připravit Vám příjemné ubytování a pobyt v našem městě. Pokud se rozhodnete využít našich služeb, uděláme vše pro to, abyste se zde cítili jako doma a rádi se k nám vraceli.

PENZION V PODZÁMČÍ ubytování v pensionu

Penzion V Podzámčí svým hostům nabízí dva dvoulůžkové pokoje, jeden třílůžkový pokoj a rodinný apartmán. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením – sprchou, WC a umyvadlem. Dále je na pokojích k dispozici minibar, TV+SAT. Rodinný apartmán je vybaven dvoulůžkem, jednolůžkovou postelí a dvěma pohovkami, které lze použít jako přistýlky. Nechybí koupelna s rohovou vanou, WC, vybavená kuchyňka s vařičem, mikrovlnnou troubou, rychlovarnou konvicí a chladničkou. TV+SAT. V letním období klimatizace. Připojení k Internetu – WiFi nebo kabelem. Hostům je k dispozici společenská místnost, kde se podávají snídaně. Zde je hostům k dispozici chladnička, kávovar, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, talíře, sklenice, příbory atd. . Ve vzdálenosti asi 100 m od penzionu se nachází historické náměstí, kde jsou restaurace poskytující celodenní stravování. Při domluvě zajistíme rezervaci. V penzionu je k dispozici výběr kvalitních vín.

Recepce

Příjezd (check-in) od 14:00 hodin, případně dle dohody. Odjezd (check-out) do 10 hodin, případně dle dohody. Parkování je zdarma přímo před penzionem nebo na přilehlém parkovišti zdarma. Možnost úschovy kol a parkování motorek v oploceném prostoru.

Gastronomie

Hostům je k dispozici společenská místnost, kde se podávají snídaně. Zde je hostům k dispozici chladnička, kávovar, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, talíře, sklenice, příbory atd. . Ve vzdálenosti asi 100 m od penzionu se nachází historické náměstí, kde jsou restaurace poskytující celodenní stravování. Při domluvě zajistíme rezervaci. V penzionu je k dispozici výběr kvalitních vín.

Rezervovat ubytování v PENZION V PODZÁMČÍ - Litomyšl

Nejbližší ubytování v Litomyšli a okolí

Ubytování Litomyšl

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah