VILLA ST.TROPÉZ - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více ve vile

Popis ubytování

Přeneste se v prostoru a čase 970 km jihozápadně do středomořského Saint Tropéz! Projděte se po dřevěném molu a sestupte do bylinkové zahrady. Zadívejte se na kvetoucí levandule, tymián či mátu. Nechte se unést provensálskou atmosférou malebných vesniček a vůní bylin.

Právě takovou atmosférou na vás dýchne nově otevřená Villa St. Tropéz, která se nachází v klidné vilové části Prahy 6 s výhledem na letohrádek Hvězda. Vnitřní oplocené parkoviště pro restaurant s kapacitou 16 osobních vozů, dětský koutek v travnaté části zahrady, to je ideální azyl nejen pro rodiny s dětmi.

Vila disponuje též ubytovací kapacitou toho nejvyššího standardu. Všech 16 pokojů je jako první vůbec vybaveno obřími 3D televizory o úhlopříčkách 42“ a 47“ s lokálními i satelitními programy, a apartmány dokonce dvěma televizory (v obývacím pokoji a ložnici). Samozřejmostí jsou koberce a minibar, vany či sprchové kouty a nechybí ani Wi-Fi vysokorychlostní připojení. Pokoje jsou rozděleny do čtyř kategorií, a to Standard suite, Superior suite, Deluxe suite a St. Tropéz suite.

K odpočinku a relaxaci slouží také vlastní Spa s vířivkou a saunou.

Přeneste se v prostoru a čase 970 km jihozápadně do středomořského Saint Tropéz! Projděte se po dřevěném molu a sestupte do bylinkové zahrady. Zadívejte se na kvetoucí levandule, tymián či mátu. Nechte se unést provensálskou atmosférou malebných vesniček a vůní bylin. Sedněte si na zápraží francouzského stavení a pohlédněte na nedaleké vinice. Dejte si skleničku růžového vína nebo chladný džbánek oranžády. Objednejte si lehký čerstvý salát či středomořskou rybí polévku. Užijte si pohodu a odpoutejte se od denních starostí. Právě takovou atmosférou na vás dýchne nově otevřená Villa St. Tropéz, která se nachází v klidné vilové části Prahy 6 s výhledem na letohrádek Hvězda.

Velká zahradní restaurace na ploše téměř 1.00 0m2 spojená s barem, nedaleké zápraží vesnické usedlosti, oddělené ostrůvky v bylinkové zahradě, vnitřní oplocené parkoviště pro restaurant s kapacitou 16 osobních vozů, dětský koutek v travnaté části zahrady, to je ideální azyl nejen pro rodiny s dětmi či romantické posezení ve dvou, ale i obchodní schůzky, rodinné a jiné oslavy a díky přehlídkovému molu také různé společenské akce. V případě nepřízně počasí je k dispozici bar s prosklenou stěnou a výhledem na zahradu, Grand restaurant s velkými francouzskými okny s výhledem do zeleně a konferenční místnost pro soukromé akce či jednání. Bezbariérový přístup je samozřejmostí. Grand restaurant nabízí bohaté snídaně a mezinárodní kuchyni, zaměřenou hlavně na francouzskou a středozemní, ale pochutnáte si zde i na českých jídlech. Součástí je i velký výběr vín z celého světa, avšak opět s důrazem na vína francouzská. Degustační večery zaútočí na vaše chuťové pohárky objevováním nových chutí a harmonií vybraných chodů s vybranými víny. Koneckonců „Hledání vjemů a chutí“ - „QUAESTIO SENSUS ET APPETITUS“, to je motto Villy St. Tropéz.

Vila disponuje též ubytovací kapacitou toho nejvyššího standardu. Všech 16 pokojů je jako první vůbec vybaveno obřími 3D televizory o úhlopříčkách 42“ a 47“ s lokálními i satelitními programy, a apartmány dokonce dvěma televizory (v obývacím pokoji a ložnici). Samozřejmostí jsou koberce a minibar, vany či sprchové kouty, kávovary pro bezplatnou přípravu kávy či čaje, trezory a nechybí ani Wi-Fi vysokorychlostní připojení. Pokoje jsou rozděleny do čtyř kategorií, a to Standard suite, Superior suite, Deluxe suite a St. Tropéz suite.

K odpočinku a relaxaci slouží také vlastní Spa s vířivkou a saunou. Vlastní uzavřené a oplocené parkoviště s nočním parkováním pro hotelové hosty a přilehlá klidná ulička, z níž se vstupuje do vily, skýtají pohodlně několik desítek parkovacích míst a jsou opatřeny kamerovým systémem, dohlížejícím na bezpečnost vašich motorových miláčků. Pohled na parkovací místa je pro váš klid umožněn také z vašich pokojů, a to přímo na televizi.

Díky 2 km vzdálenému pražskému okruhu je k Ville St. Tropéz velmi pohodlný přístup z různých částí metropole, ale i přilehlých měst, jakými jsou například Kladno, Beroun apod. 5 kilometrů vzdušnou čarou je vzdálen Pražský hrad, další necelé 2 km Staré město, za 5 minut se vozem dostanete na mezinárodní letiště Praha-Ruzyně. Villa St. Tropéz má takřka ideální polohu pro všechny kategorie návštěvníků. Ať k nám už zavítáte kvůli gastronomii nebo příjemnému pobytu či relaxaci, jste u nás vřele vítáni. Náš vysoce profesionální kolektiv zaměstnanců v čele se šéfkuchařem se na vaši návštěvu upřímně těší!

VILLA ST.TROPÉZ ubytování ve vile

Naše pokoje jsou rozděleny do čtyř kategorií, dle vybavení STANDART SUITE, SUPERIOR SUITE, DELUXE SUITE a ST. TROPEZ SUITEPopis pokojů: STANDART SUITE: sprchový kout, toaleta, 3D televize, Wi-fiV ceně pokoje je snídaně formou bufetuSUPERIOR SUITE: sprchový kout nebo vana, toaleta, 3D televize, Wi-fi, fén, rychlovarná konviceV ceně pokoje je snidaně formou bufetu, welcome drinkDELUXE SUITE: sprchový kout nebo vana, toaleta, 3D televize, Wi-fi, fén, rychlovarná konvice, župan, pantofle, noční parkování v areáluV ceně pokoje je snídaně formou bufetu, welcome drink, 1 hodina sauny, 10% sleva v restauraci na jídlo ST. TROPEZ SUITE: vana, toaleta, 3D televize, blueray DVD přehrávač, Wi-fi, fén, rychlovarná konvice, kávovar nespresso, župan, pantofle, noční parkování v areáluV ceně pokoje je snídaně formou bufetu, welcome drink, láhev sektu, 1 hodina sauny, 1 hodiny vířivky, 20% sleva v restauraci na jídlo,

Recepce

Nonstop

Gastronomie

Naší filozofií není jen příjemná atmosféra, která připomíná středomořskou dovolenou ve slunné Provence, ale také pestrý výběr chutí a vůní, to vše sladěné s vhodným alkoholickým či nealkoholickým nápojem. Ano, chceme vás vtáhnout do zcela jiného světa, kde zapomenete na denní starosti a necháte se unést harmonií chutí a vjemů.

Ke skvělé chuti našich pokrmů patří naprostá čerstvost a prověřený původ všech surovin. Náš tým kuchařů v čele se šéfkuchařem Miloslavem Pišťáčkem s letitými zkušenostmi v oboru pečlivě vybral jednotlivé dodavatele surovin, z nichž sestavuje menu Grand restaurantu.

V čem jsme jiní a co vám můžeme nabídnout navíc?
Při přípravě pokrmů nikdy nepoužíváme geneticky modifikované suroviny, chemické přísady ani glutamáty. Naše koření je výhradně přírodní a neobsahuje živočišné bílkoviny ani tuky. Eliminujeme tím tedy riziko přenosu alimentárních (potravinami přenosných) onemocnění. Ochucovadla jsou vyrobena zásadně přírodní fermentací v nejvyšší kvalitě. Všechna masa, zejména drůbeží, jsou pečlivě vybírána od prověřených dodavatelů, z farem či jiných bio zdrojů.

Nevaříme jen francouzská jídla, ale i jídla světová a také typicky česká. V našem jídelním lístku najdete ke většině pokrmů i doporučená vína, aby harmonie chutí byla excelentní. Při výběru sice vynikajícího vína, leč nevhodného k danému jídlu, je výsledný chuťový efekt velmi špatný. Proto naši sommeliéři vybrali ke každému pokrmu ta nejvhodnější vína, aby váš gurmánský zážitek byl dokonalý. A protože někdy máte chuť na bílé víno, jindy na růžové či červené, můžete si nejprve zvolit víno na pravé straně menu a k němu si vybrat ten nejvhodnější pokrm.

Menu jsme pro vás sestavili tak, aby si všichni zákazníci měli možnost vybrat dle své chutě a nálady. Rozhodli jsme se také každý měsíc obměňovat jídelní lístek s tím, že favorizované pokrmy na něm zůstanou a některé budou vyměněny. Stálý zákazník Grand restaurantu si tedy bude moci objednat své oblíbené jídlo nebo vyzkoušet něco nového.

„Hledání vjemů a chutí“ - „QUAESTIO SENSUS ET APPETITUS“ je koneckonců naše motto a vy jste k nám kvůli němu jistě zavítali. Objevujte tedy s námi nové vjemy, chutě a vůně. Náš tým udělá vše pro to, abyste od nás odcházeli spokojeni a rádi se k nám vraceli!

Přejeme vám dobrou chuť!

Váš Grand Restaurant

Rezervovat ubytování v VILLA ST.TROPÉZ - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah