HOSTEL ELEVEN - Brno

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hostelu

Popis ubytování

Hostel Eleven je prostorný, moderní hostel situovaný v samotném historickém centru Brna na ulici Dominikásnká. Hostel nabízí ubytování jak v soukromích pokojích, tak ve sdílených ložnicích. Sdílené ložnice jsou ideálním místem pro setkání cestovatelů z celého světa, nicméně však při zajištění dostatečného soukormí, každá postel je totiž vybavena závěsy, zamykatelnými boxy, lampičkou a elektrickými zásuvkami. Soukromé pokoje jsou pak vhodné pro pracovní cesty, rodinny, páry, a pro všechny, kdo vyžadují soukromí. Hostel vzhledem ke své kapacitě 50 lůžek a rozmanitosti pokojů je vhodný pro skupinové rezervace. Ať už přijedete do Brna za zábavou, pracovně, na výlet, či na party, neváhejte se nám ozvat. V celém domě je možnost WIFI připojení zdarma. Z některých pokojů je umožněn vstup na terasu. V přízemí se nachází hospůdka s rozsáhlou nabídkou piv místních pivovarů.

Hostel Eleven se nachází v samotném historickém centru Brna, a proto je ideálním výchozím místem pro objevování krás města. Katedrála sv. Petra a Pavla nebo náměstí Svobody jsou pouze 150 m od hostelu, hrad Špilberk pak pouhých 500 m.

V okolí hostelu je mnoho moderních restaurací, bister, barů, hospod, kaváren či hudebních klubů. Hostel je tedy také skvělým místem pro milovníky nočního života. O typy na výlety, či jiné rady neváhejte požádat naše milé recepční.

Těšíme se na Vaši návštěvu!

HOSTEL ELEVEN ubytování v hostelu

Nabízíme tři typy pokojů:

- samostatné pokoje s 1-6 lůžky se sdílenou koupelnou

- sdílené ložnice s 5-8 lůžky se sdílenou koupelnou

- samostatný mezonetový apartmán s vlastní koupelnou, kuchyňským koutem a TV. Maximální kapacita apartmánu jsou 4 osoby

Pokoje jsou různě rozmístěny. Pro skupinu 10-16 osob doporučujeme rezervaci celého čtvrtého patra - velký prostorný apartmán s kuchyní, společným prostorem (jídelnou) a terasou.

Všechny pokoje mají přístup do vybavených kuchyňek, některé na terasu

Wi-Fi je dostupná v celém hostelu zdarma

Recepce

Každý den od 8:00 do 22:00.

Rezervovat ubytování v HOSTEL ELEVEN - Brno

Nejbližší ubytování v Brně a okolí

Ubytování Brno

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah