SAMOTA VLČÍ HORY - Bystrá

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chatě

Popis ubytování

Prostorná samota uprostřed Českoomoravské vrchoviny obklopená lesy.

Chalupa se nachází 5km od města Humpolec, v blízkosti vesnice Bystrá. Adresa je Bystrá 27. Chalupa má celkovou kapacitu 20 lůžek. Tyto lůžka jsou rozdělana do 7 pokojů. Topí se tuhými palivy v krbových kamnech. Společenská místnost je s krbovými kamny a televizí. V objektu jsou tři kuchyně, dvě koupely a pět záchodů. Za domem je velká zahrada s možností sportovního vyžití (fotbal, nohejbal, volejbal) a ohniště s grilem.

SAMOTA VLČÍ HORY ubytování v chatě

Pokoje v přízemí jsou dva. Společenská místnost s kuchyňkou, ve které je vařič, varná konvice, lednice a nádobí, televizí a krbovými kamny, v druhé místnosti jsou kamna a 4 lůžka. První patro je rozděleno na dva byty kde v každém bytě je obývák s možností 2-3lůžek, ložnice s 2lůžky, koupelna se sprchovým koutem záchodem a toaletou a kuchyňka se spodrákem, troubou, lednicí, umyvadlem a nádobím. V podkroví jsou dva velké pokoje s malou koupelnou, pokoje jsou vybaveny postelemi v každém pokoji je 5 lůžek. V koupelnách je toaleta a umyvadlo.

Gastronomie

Na chalupě lze vařit v kuchyních nebo grilování na ohništi v zahradě. Nejbližší restaurace je v v 5 km vzdáleném Humpolci.

Okolí chaty a Bystrá

V těsné blízkosti chalupy se rozprostírají lesy a louky uzemí, které se nazývá Vlčí hory. V okruhu 5km je mnoho přírodních krás, potoků, které meandrují v udolích, rybníků, které jsou skryté v lesích a jejichž voda je čistá a plná ryb. Od sprna jsou ve zdejších lesích houbařské žně.

Rezervovat ubytování v SAMOTA VLČÍ HORY - Bystrá

Nejbližší ubytování v Bystré a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah