SPA HOTEL MIROSLAVA - Lednice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Nově vybudovaný SPA Resorl Lednice **** je druhým léčebným domem, který rozšíří vznikající lázeňskou zónu ve městě Lednici. Toto město nacházející se na jižní Moravě v Lednicko-valtickém areálu získalo lázeňský statut teprve v roce 2009 a stalo se tak nejmladším lázeňským městem v České republice.

SPA Resorl Lednice **** nabízí nejen svým lázeňským hostům komfortní ubytování ve 43 prostorných pokojích, 3 apartmánech a luxusním Knížecím apartmánu, který nadchne i toho nejnáročnějšího zákazníka. Lázeňský hotel je dále vybaven komplexním balneoprovozem, který nabízí širokou nabídku léčebných a wellness procedur, restaurací se zimní zahradou, kavárnou a školící místností. Samozřejmostí je vlastní uzavřené parkoviště v areálu hotelu.

SPA HOTEL MIROSLAVA ubytování v hotelu

Komfortní nekuřácké pokoje nabízejí příjemný pobyt s výhledem na zeleň. 3× Jednolůžkový pokoj 24 m2, 36× dvoulůžkový pokoj 29 m2. 2× dvoulůžkový pokoj Lux 34 m2 se samostatným WC. 3× apartmán 35 m2 s oddělenou ložnicí a pokojem s rozkládací sedací soupravou. Knížecí apartmán – unikátní apartmán s prosklenou koupelnou a krbem o rozloze 55 m2. K dispozici máme dva bezbariérové pokoje.

Vybavení pokojů: koupelna s vanou nebo sprchovým koutem, Telefon, LCD televize, Minibar, Trezor, WIFI, Fén

Následující služby jsou zahrnuty v ceně pokoje:

Bohatá snídaně formou bufetu Parkovací místo před hotelem Župan po celou dobu pobytu

Recepce

24 hodin

Gastronomie

Přijďte ochutnat speciality šefkuchaře naší restaurace i Vy! Skladba pokrmů a jejich celková kompozice vychází z moderní světové a české kuchyně s důrazem na chuťový zážitek a současně zdraví. Využijte této příležitosti a poznejte naše nové speciality v krásném prostředí v blízkosti zámeckého parku. Pro Vaše nejmenší je v restauraci k dispozici dětský koutek.

Restaurace hotelu má koncept zdravé a moderní světové kuchyně s použitím lokálních čerstvých surovin tak, abychom pro Vás připravili opravdové chuťové zážitky.

Přejeme Vám dobrou chuť a příjemné chvíle strávené při relaxaci ve ****SPA HOTELU MIROSLAVA.

Okolí hotelu a Lednice

Nepravidelný tvar území Lednicko-valtického areálu o rozloze bezmála 300 km2 hraničí na jihu s Rakouskem, na západě s oblastí Pálava, na severu a na východě tvoří volnou hranici areálu řeka Dyje. Jeho úpravy vycházely ze zvyklostí uplatňovaných v anglických parcích. Proto se tu potkává barokní architektura s novogoticky upravenou budovou zámku a drobnými stavbami v romantickém stylu (Skleník, Lovecký zámeček, Minaret, Apollonův chrám, Rybniční zámeček, Nový dvůr, Hraniční zámeček, Chrám Tří Grácií, Janův hrad, Obelisk a Rendes-vous). Lednicko-valtický areál, jako jeden z pokladů světového kulturního a přírodního dědictví, je se svými historickými objekty, zahradní architekturou, rybníky a sítí cyklistických tras považován za nejrozsáhlejší člověkem uměle vytvořené území Evropy.

Rezervovat ubytování v SPA HOTEL MIROSLAVA - Lednice

Nejbližší ubytování v Lednici a okolí

Ubytování Lednice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah