PENSION HUDEC ŘEŽ - Husinec

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Pension Egida je situován v krásném a romantickém údolí řeky Vltavy jen kolem 15 km od centra Prahy. Naši klienti oceňují hlavně dostupnost hlavního města díky autobusovému a vlakovému spojení. Vlak jezdí v půl hodinových intervalech tam i zpět.

Parkování u pensionu je zdarma.

Pension Egida je situován v krásném a romantickém údolí řeky Vltavy jen kolem 15 km od centra Prahy. Naši klienti oceňují hlavně dostupnost hlavního města díky vlakovému spojení. Vlak jezdí v hodinových intervalech tam i zpět.

Odpadá tím problém s parkováním v centru, či starost o cestovní kolo. Nádraží (Masarykovo) je jen pět minut chůze na Staroměstské náměstí, deset minut ke Karlovu mostu. Pět minut metrem na Pražský hrad atd. Návštěvníci Prahy se vrací vlakem zpět k nám k odpočinku. Cesta trvá 20 minut a jízdné je Kč 28, -/osoba. Nezanedbatelná je také cena za přenocování, která je samozřejmě nižší než v centru hlavního města.

Jedete-li služebně do Klecan či na Odolenu Vodu (letiště) a potřebujete se ubytovat. Jsme Vám k službám. Autem dosáhnete obě města v čase cca 5-7 minut. Jedete-li na kole na trase Drážďany-Praha-Salzburg, jedete kolem nás. Přespíte a pro návštěvu Prahy můžete využít autobus, či vlak, bez starosti o kola, které Vám u nás pohlídáme.

PENSION HUDEC ŘEŽ ubytování v pensionu

Pokoje jsou světlé a dostatečně prostorné vybavené dřevěným nábytkem. Koupelny u větších pokojů jsou vybaveny vanami. Menší pokoje mají koupelnu se sprchovým koutem. Všechny pokoje jsou také vybaveny WC. Připojení k internetu WIFI a TV přijímače.

Kapacita 2× jednolůžkový pokoj, 6× dvoulůžkový pokoj, 1× třílůžkový pokoj.

Recepce

Pension má virtuální recepci a hosty ubytováváme 24 hodin denně.

Gastronomie

Útulná restaurace pensionu je stylová s kapacitou 50 míst. Venkovní zahrádka má kapacitu cca 25 míst. Čepujeme nejlepší česká piva a ve sklepu jsou moravská vína. Kuchyň splňuje nejpřísnější evropské standardy. Vaříme kvalitní, nešizená česká jídla.

Okolí pensionu a Husinec

Údolí řeky Vltavy kde je pension Egida postaven má obrovskou historickou minulost dokázanou archologicky. Na kopci přes řeku jsou pozůstatky Levého Hradce, kde sídlil kníže Boleslav a tím se toto místo osídlené Přemyslovci počítá k našim nejstarším památkám.

Rezervovat ubytování v PENSION HUDEC ŘEŽ - Husinec

Nejbližší ubytování v Husinci a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah