ANDEL´S HOTEL PRAHA

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Andel´s Hotel Praha leží na levém břehu Vltavy v Praze 5, v těsné blízkosti centra Prahy, obchodního centra Anděl City, jehož součástí jsou dvě multikina a největší pražské nákupní centrum s více než 130 exkluzivními prodejnami a restauracemi.

Hotel poskytuje také speciální služby jako pokojový servis, kávovou a čajovou kuchyňku v podlaží Executive, služby concierge, směnárnu, prodejnu novin a suvenýrů, DVD mediatéku, přehled televizních programů, prádelna a suché čištění oděvů.

V podzemní garáži hotelu mají hosté k dispozici 19 placených parkovacích míst.

Konferenční centrum hotelu (Meeting I+II) tvoří 15 moderně vybavených místností o celkové ploše 650 m². Jednotlivé prostory lze spojit nebo naopak rozdělit posuvnými stěnami.

Do největšího sálu se vejde až 350 osob, sousední kinosál má kapacitu 300 osob. Prosklený Křišťálový salónek s výhledem do atria se ideálně hodí pro VIP akce do 20 účastníků. Konferenční paušál včetně stravy se účtuje u akcí pro 20 a více osob.

V sousedním hotelu angelo se nachází konferenční zóna Meeting III (362 m²), rozdělená na 4 konferenční místnosti a salonek Prisma, který lze využít buď pro menší akce nebo jako breakout room.

Všechny místnosti jsou bezbariérové, osvětlené denním světlem a vybavené regulovatelnou klimatizací, vysokorychlostním připojením k internetu, přípojkami pro PC a televizory, kontrolním LCD displejem, dataprojektorem a promítacím plátnem (s upevněním ke stropu).

Dále hotel poskytuje široká nabídku služeb od kvalitně vybavené posilovny až po kosmetiku či manikúru, které uspokojí spolu s moderním zařízením a příjemným prostředím i ty nejnáročnější zákazníky.

ANDEL´S HOTEL PRAHA ubytování v hotelu

Každý z 231 pokojů Superior (z toho 100 dvojlůžkových) je komfortně vybaven: ke standardnímu vybavení patří psací stůl, žehlič kalhot, 2 telefony s přímou volbou, CD a DVD přehrávač, satelitní televize, klimatizace, hlásiče kouře, minibar, pokojový trezor s napájecím adaptérem pro notebook a přípojka pro vysokorychlostní internet. V koupelně je oddělená vana a prosklený sprchový kout, podlahové vytápění, zrcadlo, vysoušeč vlasů a sada kosmetických a hygienických produktů.

Více než 200 pokojů je rezervováno pro nekuřáky, 2 pokoje jsou bezbariérové, 8 pokojů má terasu.

V 2. až 5. poschodí jsou 4 apartmá Junior (2 pro tělesně postižené hosty). Na plochu 45 m² se vejde obývací pokoj a ložnice, šatna a koupelna. Dělicím prvkem je komoda s minibarem, satelitním TV přijímačem, CD a DVD přehrávačem. V apartmá jsou kromě toho 2 telefony s přímou volbou, psací stůl, vysokorychlostní internetová přípojka, klimatizace, nástěnné zrcadlo, sedací souprava s bílými koženými křesly a skleněné nástěnné poličky. Spací část s postelí má nepřímé osvětlení.

V 2. až 5. poschodí jsou kromě toho 4 apartmá Senior o ploše 65 m², členěné na obývací pokoj, ložnici a koupelnu. Obývací pokoj a ložnice jsou vybaveny klimatizací, satelitním TV přijímačem, CD a DVD přehrávačem a vysokorychlostní internetovou přípojkou. V každé místnosti je k dispozici telefon s přímou volbou. Konferenční koutek se skleněným stolem a 6 židlemi umožňuje uspořádat poradu nebo se najíst v soukromí. Útulnou atmosféru dotváří sedací souprava s modrým koženým křeslem a pohovkou a minibar.

Gastronomie

Restaurace Delight obslouží až 220 hostů. Tři oddělené místnosti a Křišťálový salónek jsou jako stvořené pro menší skupiny nebo obchodní jednání.

Bar/brasserie „Oscar’s” je otevřen denně a stal se oblíbeným místem schůzek a jednání v kterékoli denní době. Hosté mohou začít den obchodní snídaní v mnoha chuťových variacích, k obědu, který se podává včetně soft drinku od 12 do 15 hodin, mohou následovat těstoviny v nejrůznější úpravě. Hotelový bar vedle lobby je přístupný také z ulice a v obchodním centru Anděl City představuje lákavý cíl. Ve svěžím, moderním prostředí si hosté pochutnají na vynikajících kávových specialitách nebo na nápojích, které právě „frčí“.

Rezervovat ubytování v ANDEL´S HOTEL PRAHA

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah