PENZION NO. 1 - RESTAURACE TAVERNA U PECE - Olomouc

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Prožijte krásnou dovolenou nebo víkend v příjemném prostředí! V našem nově vybudovaném penzionu najdete prostor pro relaxaci i aktivní odpočinek! Nabízíme ubytovací prostory, které jsou cenově dostupné, ale svým vybavením vyhovují i náročné klientele. Pokoje jsou vkusně zařízeny a samozřejmostí je naprostá čistota. Pokud Vás naše pozvání zaujalo, doporučujeme včasnou rezervaci. Poznávací i sportovní vyžití v okolí, dělá z našeho penzionu skvělé místo pro dovolenou vícečlenné rodiny i party přátel, ale i místo pro relaxaci po náročném pracovním dni, právě pro Vás, kdo jste v našem městě pracovně.

Penzion No. 1 je nově vybudovaný objekt v blízkosti centra města Olomouc. V bezprostřední blízkosti penzionu jsou dvě autobusové zastávky. Za 15 minut volné chůze se dostanete do historického centra města Olomouce. Budova penzionu má 3 podlaží.

V přízemí penzionu se nachází stylově vybavená restaurace - RESTAURACE ZAHÁJÍ PROVOZ 1. ČERVNA 2012! ! !

V prvním podlaží se nachází 4 útulné dvoulůžkové pokoje vybavené kuchyňkou s lednicí a vařičem. Všechny pokoje mají oddělené či manželské postele. Koupelny se sprchovým koutem nebo vanou a WC, TV, přípojka na Internet - Wi-fi.

V druhém podlaží je k dispozici apartmán pro 4-6 osob s kuchyní, jídelnou a dvěmi koupelnami. A jeden dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky.

Kapacita penzionu je 15-18 lůžek.

PENZION NO. 1 - RESTAURACE TAVERNA U PECE ubytování v pensionu

V našem nově vybudovaném penzionu Vám nabízíme ubytování v pěti dvoulůžkových pokojích a jednom apartmá.
Dvoulůžkové pokoje mají oddělené či manželské postele. Jsou vybaveny vysoce kvalitními matracemi a lůžkovinami. Koupelny se sprchovým koutem nebo vanou a WC, TV, přípojka na Internet - Wi-fi a vybavená kuchyňka s lednicí a vařičem jsou součástí každého pokoje

Gastronomie

V přízemí penzionu se nachází stylově vybavená restaurace - RESTAURACE ZAHÁJÍ PROVOZ 1. ČERVNA 2012! ! !

Okolí pensionu a Olomouc

Olomouc je po Praze druhou největší památkovou rezervací v České republice. Kromě nesčetných příležitostí k poznávání samotného města Olomouce se nabízí řada zajímavých míst v jeho blízkém okolí. Mezi nejnavštěvovanější patří například poutní místo Svatý Kopeček u Olomouce, turisticky velmi přitažlivá je celá oblast Litovelského Pomoraví - chráněné krajinné oblasti, hrad Bouzov, jeskyně Javoříčko, město Šternberk se svým hradem a unikátním muzeem hodin atd.

Rezervovat ubytování v PENZION NO. 1 - RESTAURACE TAVERNA U PECE - Olomouc

Nejbližší ubytování v Olomouci a okolí

Ubytování Olomouc

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah