RESTAURACE A PENZION U MÁMY - Frýdek-Místek

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion "U MÁMY" Vám nabízí ubytování ve 4 dvoulůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV a možností přistýlky.

Poskytneme Vám bytování v 5 dvoulůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV a možností přistýlky. Na pokojích je Wi-fi pro připojení k internetu.

Naše restaurace Vám nabízím domácí kuchyni a věříme, že Vám u nás bude chutnat a rádi se k nám budete vracet třeba i při slavnostních příležitostech, svatbách, firemních akcích apod.

Kapacita restaurace je 50 osob, spodní salonek 25 osob a horní salonek 20 osob. Prostory restaurace, horního salonku a penzionu jsou nekuřácké - pro kuřáky je vyčleněn prostor spodního salonku.

V naší restauraci i pokojích máte možnost bezdrátového Wi-fi připojení k internetu.

Po dobu letních měsíců za předpokladu hezkého počasí je v provozu letní předzahrádka s obsluhou - odpoledne od 17 hod. s grilováním.

Čepujeme Pillsner Urquel 12, Radegast 12 a Radegast 10 a Birell.

Provozní doba: denně 11 - 22 hod. , sobota 11 - 23 hod.

Děti do tří let zdarma (nabízíme možnost vypujčení postýlky zdarma)

RESTAURACE A PENZION U MÁMY ubytování v pensionu

Poskytneme Vám bytování v 5 dvoulůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV a možností přistýlky. Na pokojích je Wi-fi pro připojení k internetu.

Recepce

Otevírací doba: po - čt do 21:00, pá - so do 22:00, ne do 21:00.

Gastronomie

Naše restaurace Vám nabízím domácí kuchyni a věříme, že Vám u nás bude chutnat a rádi se k nám budete vracet třeba i při slavnostních příležitostech, svatbách, firemních akcích apod.

Kapacita restaurace je 50 osob, spodní salonek 25 osob a horní salonek 20 osob. Prostory restaurace, horního salonku a penzionu jsou nekuřácké - pro kuřáky je vyčleněn prostor spodního salonku.

Po dobu letních měsíců za předpokladu hezkého počasí je v provozu letní předzahrádka s obsluhou - odpoledne od 17 hod. s grilováním.

Čepujeme Pillsner Urquel 12, Radegast 12, Gambrinus 10 a Birell.

Provozní doba: denně 11 - 22 hod. , sobota 11 - 23 hod.

Okolí pensionu a Frýdek-Místek

Penzion a restaurace U Mámy se nachází cca 2 kilometry od centra města Frýdek Místek. Penzion stojí v přímé blízkosti lesa, je tedy ideální pro všechny hosty, kteří hledají klid a odpočinek. Aquapark v Olešné je vzdálen cca 6 kilometrů od penzionu.

Rezervovat ubytování v RESTAURACE A PENZION U MÁMY - Frýdek-Místek

Nejbližší ubytování ve Frýdku-Místku a okolí

Ubytování Frýdek-Místek

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah