HORSKÝ HOTEL - PRIMAVESI - Loučná nad Desnou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Horský hotel Privavesi poskytuje příjemní a útulné ubytování v blízkosti lyžařského areálu Kouty v Loučné nad Desnou. Díky své poloze zaručí penzion klidný a ničím nerušený pobyt i aktivní odpočinek jak jednotlivcům, tak rodinám s dětmi.

Hotel je díky svému umístění a architektuře dominantou obce Kouty nad Desnou a nelze hotel přehlédnou ani ze ski areálu Kouty. V posledních letech prodělal rozsáhlou rekonstrukci s návratem k přírodním materiálům a původnímu vzhledu.

Ski areál Kouty nabízí 6 sedačkovou lanovku s kapacitou 3200 osob za hodinu. Z hotelu lze vidět vrchol Dlouhé stráně, kde je umístěna horní nádrž Přečerpávací vodní elektrárny Dlouhé stráně (PVE Dlouhé stráně), která je největší přečerpavací elektrárnou v České republice. Pro turisty jsou na dosah nejvyšší hory Jeseníků - Praděd a Červenohorské sedlo. Termální lázně Velké Losiny, které jsou vzdálené 12 km, nabízejí wellness, lázeňskou péči i termální koupaliště.

HORSKÝ HOTEL - PRIMAVESI ubytování v hotelu

Hotel Primavesi poskytuje ubytování pro 38 osob. Ubytování je možné ve dvoulůžkových, třílůžkový nebo rodinných pokojích. V pokojích je připojení k internetu přes WIFI.

Dvoulůžkové a třílůžkové pokoje: jsou vybaveny umyvadlem, pro všechny je pak k dispozici 8 sprch a 8 toalet. Vše je nové a každodenní čistota je pro nás samozřejmostí.

Vícelůžkové pokoje: jedná se o dva pokoje propojené dveřmi s možností 2+3 postele nebo 3+3 postele (vhodné pro rodiny s dětmi). Maximální počet osob v těchto pokojích je 6. Z těchto pokojů je nádherný výhled do údolí a na okolní horský masiv.

Sociální zařízení je společné na chodbě. Skládá se z 8 sprch a 8 toalet.

Gastronomie

V hotelu se nachází restaurace Stará kuželna, která je zřízena v africkém stylu, kterému dominují velké africké masky a trofeje. Stropy restaurace s nádhernými klenbami doplňuje nadherný výhled do údolí Koutů nad Desnou. Příjemnou atmosféru dotváří personál restaurace.

Rezervovat ubytování v HORSKÝ HOTEL - PRIMAVESI - Loučná nad Desnou

Nejbližší ubytování v Loučné nad Desnou a okolí

Ubytování Loučná nad Desnou


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah