PENZION - RESTAURACE KOZABAR - Luby

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

PENZION Nabízí útulně zařízené pokoje. Je vhodný pro jednotlivce či rodinné rekreace. Nabízíme 11 dvojlůžkových pokojů, s přistýlkou. Jeden dvojlůžkový pokoj je přizpůsoben pro tělesně postižené (nachází se v přízemí penzionu) Čtyři pokoje jsou s manželskou postelí a palandami, sedm pokojů má postele jednotlivě. Maximální kapacita je 34 lůžek. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení (wc, sprcha), Tv, Sat a možnost využít wi-fi internet. PENZION Nabízí útulně zařízené pokoje. Je vhodný pro jednotlivce či rodinné rekreace. Nabízíme 11 dvojlůžkových pokojů, s přistýlkou.

PENZION Nabízí útulně zařízené pokoje. Je vhodný pro jednotlivce či rodinné rekreace. Nabízíme 11 dvojlůžkových pokojů, s přistýlkou. Jeden dvojlůžkový pokoj je přizpůsoben pro tělesně postižené (nachází se v přízemí penzionu) Čtyři pokoje jsou s manželskou postelí a palandami, sedm pokojů má postele jednotlivě. Maximální kapacita je 34 lůžek. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení (wc, sprcha), Tv, Sat a možnost využít wi-fi internet. Provozní doba – každý den.

PENZION - RESTAURACE KOZABAR ubytování v pensionu

Maximální kapacita je 34 lůžek. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení (wc, sprcha), Tv, Sat a možnost využít wi-fi internet.

Gastronomie

RESTAURACE Restaurace je útulná a nabízí příjemné posezení. Nachází se vedle penzionu. Počet míst je 60. Široký sortiment minutek. Tradiční česká kuchyně. K odpolední kávě máme pro Vás domácí koláče. V ranních hodinách je zde podávána snídaně hostům ubytovaných v penzionu. Od teplých jarních dní až do chladných dní podzimu je u restaurace v provozu terasa k příjemnému posezení. Nechybí dětský koutek. Dále nabízíme konání svateb, oslav, narozenin a výročí. Soukromých i firemních akcí. Dle vašeho přání můžeme objednat slavnostní dort. K poslechu kapelu či muzikanta, ale třeba i striptérku.

Rezervovat ubytování v PENZION - RESTAURACE KOZABAR - Luby

Nejbližší ubytování v Lubech a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah