HOTEL RACEK - Černá v Pošumaví

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Racek se nachází na břehu Lipenské přehrady v obci Černá v Pošumaví, která je jednou z nejnavštěvovanějších rekreačních oblastí Jižních Čech. Svou polohou a širokou nabídkou služeb je hotel předurčený pro aktivní i relaxační pobyt na Lipně a to v jakémkoliv ročním období.

Hotel Racek se nachází v nejrozsáhlejší rekreační oblasti jižních Čech, v obci Černá v Pošumaví, na břehu Lipenského jezera.

Tato krásná rekreační oblast leží z převážné části v chráněné krajinné oblasti Šumava a má jedinečné přírodní podmínky pro zimní i letní rekreaci.

Hotel prošel v roce 2009 částečnou rekonstrukcí a renovací ubytovacího a gastronomického provozu. Svým širokým spektrem poskytovaných služeb je předurčený k relaxaci, ale i ke strávení aktivní dovolené.

Věříme, že si náš hotel získá Vaši oblibu a stanete se našimi stálými hosty.

Ubytování

Nabízíme ubytování ve 22 pokojích – v 7 dvoulůžkových a 15-ti dvoulůžkových pokojích s možností až dvou přistýlek. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením se sprchovým koutem, vysoušečem vlasů, televizí se satelitním vysíláním, minibarem, a připojením na Wi-Fi.

Snídaně podáváme formou bufetu od 8:00 do 10:00 v hotelové restauraci.

Pro hotelové hosty je připraven wellness program v podobě sauny, vířivých koupelí a posilovny.

Přímo před hotelem se nachází dětský koutek s pískovištěm a multifunkční sportovní hřiště.

Možnost vodních sportů a koupání s písčitou nebo travnatou pláží nabízí cca 30 metrů vzdálené Lipenské jezero.

Parkoviště se nachází přímo před hotelem. Pro cyklisty a motorkáře máme připravené uzamykatelné prostory.

Gastronomie

Restaurace má celkovou kapacitu 150 míst uvnitř a 60 míst na venkovní terase s nádherným výhledem na Lipenské jezero a přilehlé kopce Šumavy. Máme zde k dispozici velkou restauraci s posezením u baru a dva oddělené salonky, jeden s otevřeným krbem a druhý, který slouží jako herna s kulečníkem, šipkami a minifotbalem.

Nabízíme tradiční jídla české kuchyně, výběr hovězích, kuřecích, vepřových steaků, ryb a dalších specialit. Čepujeme pivo Budvar. Nabídka vín se specializuje na české a moravské vinařské oblasti.

Svou polohou a kapacitou je restaurace vhodná ke stravování zájezdových skupin, k pořádání oslav, rautů, svatebních hostin nebo firemních večírků, ale na své si přijdou také jednotlivci.

V restauraci je k dispozici dětský koutek, což jistě potěší naše malé návštěvníky.

HOTEL RACEK ubytování v hotelu

Ubytování

Nabízíme ubytování ve 22 pokojích – v 7 dvoulůžkových a 15-ti dvoulůžkových pokojích s možností až dvou přistýlek. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením se sprchovým koutem, vysoušečem vlasů, televizí se satelitním vysíláním, minibarem, a připojením na Wi-Fi.

Snídaně podáváme formou bufetu od 8:00 do 10:00 v hotelové restauraci.

Pro hotelové hosty je připraven wellness program v podobě sauny, vířivých koupelí a posilovny.

Recepce

Recepce je otevřena denně od 8:00 do 20:00.

Gastronomie

Gastronomie

Restaurace má celkovou kapacitu 150 míst uvnitř a 60 míst na venkovní terase s nádherným výhledem na Lipenské jezero a přilehlé kopce Šumavy. Máme zde k dispozici velkou restauraci s posezením u baru a dva oddělené salonky, jeden s otevřeným krbem a druhý, který slouží jako herna s kulečníkem, šipkami a minifotbalem.

Nabízíme tradiční jídla české kuchyně, výběr hovězích, kuřecích, vepřových steaků, ryb a dalších specialit. Čepujeme pivo Budvar. Nabídka vín se specializuje na české a moravské vinařské oblasti.

Svou polohou a kapacitou je restaurace vhodná ke stravování zájezdových skupin, k pořádání oslav, rautů, svatebních hostin nebo firemních večírků, ale na své si přijdou také jednotlivci.

V restauraci je k dispozici dětský koutek, což jistě potěší naše malé návštěvníky.

V ceně není zahrnuta snídaně u pokojů s názvem UBYTOVNA a lze ji dokoupit za 150 Kč/dospělá osoba, nebo 100 Kč pro dítě do 10 let.

Okolí hotelu a Černá v Pošumaví

Jednotlivcům i skupinám nabízíme sportovní vyžití a relaxaci v sauně, vířivých koupelích a posilovně. Dále nabízíme možnost využití multifunkčního sportovního hřiště a pro malé návštěvníky je k dispozici dětské hřiště a trampolína.

Charakter krajiny nabízí jedinečné podmínky pro cykloturistiku i pěší turistiku. V okolí hotelu vedou krásné cyklistické stezky, po kterých se můžete dostat až na Kvildu, přes Horní Planou (zde přejedete na druhou stranu Lipna převozem), dále Volary nebo se projet na rakouské straně Šumavy.

Milovníci vodních sportů a koupání jistě ocení neobyčejně výhodnou polohu hotelu Racek, od něhož je na písečnou pláž k vodě jen několik desítek metrů. Na hotelové pláži je možné zapůjčení loděk s elektromotorem, šlapadel a motorových aut. Nedaleko se nachází přístav osobní lodní dopravy. V sezóně se zde koná celá řada republikových i mezinárodních jachtařských závodů. Půjčovna windsurfingu, kol a stále populárnějších kite (včetně výuky) - 500 m od hotelu. V nedaleké obci Hůrka lze zapůjčit katamarán.

V zimním období můžete využít naši aktuální nabídku lyžování na rakouské straně Šumavy v lyžařském středisku Hochficht nebo v lyžařském středisku Kramolín v obci Lipno nad Vltavou a dále v okolí hotelu běžkařské trasy.

Rezervovat ubytování v HOTEL RACEK - Černá v Pošumaví

Nejbližší ubytování v Černé v Pošumaví a okolí

Ubytování Černá v Pošumaví


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah