CHALUPA NA KOVÁRNĚ - České Petrovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chalupě

Popis ubytování

Chalupa Na kovárně se nachází v nádherném, kouzelném a romantickém prostředí Orlických hor.

Nově zrekonstruovaný objekt v samotném centru malebné horské vesničky České Petrovice (670 m. n. m), se rozkládá na velmi atraktivním a strategickém místě.

Z jeho oken můžete sledovat provoz sjezdovky, kterou máte opravdu jako na dlani.

Tento objekt je rozdělen na tři pokoje, společenskou místnost-světnici s kuchyňkou, soc. zařízení, chodbu a špajz.

CHALUPA NA KOVÁRNĚ ubytování v chalupě

Podkrovní pokoj č. 1 je vybaven pěti lůžky, z toho tři samostatné a jedna manželská postel (dvojlůžko). V této ložnici je možná přistýlka.

V podkrovním pokoji č. 2 jsou čtyři lůžka-dvě samostatná a jedna manželská postel (dvojlůžko).

Přízemní pokoj č. 3 je vybaven dvěmi samostatnými lůžky.

V přízemí se dále nachází světnice s krbovými kamny, televizí se satelitním přijímačem, dvěmi křesly a rozkládacím gaučem pro dvě osoby. Tato místnost je víceméně společenská a plynule navazuje na plně vybavený kuchyňský kout (el. sporák, lednice s mrazničkou, mikrovlnná trouba, varná konvice, kuchyňské nádobí). Dále je zde polstrovaná rohová lavice s velkým jídelním stolem a židlemi.

Vedle světnice je koupelna s umyvadlem, vanou a WC. Vstup do těchto všech prostor vede z chodbička, ve které se nachází velká šatní skříň s úložným prostorem pro osobní věci.
Pro ty nejmenší máme v chalupě samozřejmě i dětskou postýlku.

Gastronomie

Výhodou pro Vás bude nedaleký obchod se smíšeným zbožím (50 m.), Horská chata Na rozcestí (80 m.) s kuchyní po celý den, či třeba nádherná stylová restaurace Sruby Haida s posezením u krbu, která je od chalupy vzdálena cca 400 m.

Okolí chalupy a České Petrovice

Z oken chalupy můžete sledovat provoz sjezdovky, kterou máte opravdu jako na dlani. Zdejší Sportareál je vzdálen pouhých 30 m. a k dispozici má tři vleky, z toho jeden 600 m. dlouhý, zcela nově vybudovaný. K dolní stanici vleku je to pouhých 80 m.

Na protějším svahu nechybějí ani letní aktivity. Sotva sejde sníh, jsou zde k zapůjčení např. horské terénní káry, koloběžky, grassball, letní snowtubing, jízdu na kladce apod. Záleží jen na Vás, jestli se budete oddávat těmto hrátkám nebo sedět v klidu na terase penzionu a u dobré kávy vychutnávat nezapomenutelné okamžiky sledováním těchto adrenalinových sportů.

Rezervovat ubytování v CHALUPA NA KOVÁRNĚ - České Petrovice

Nejbližší ubytování v Českých Petrovicích a okolí

Ubytování České Petrovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah