HOTEL BEDŘICHOV - Špindlerův Mlýn

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel VZ Bedřichov nabízí ubytování na hlavní hotelové budově nebo v depandancích. Hotel je vzhledem ke své poloze ideálním místem pro milovníky zimních sportů, především lyžování a zimní nebo letní horské turistiky a cykloturistiky. Svým komplexním vybavením a překrásným wellness centrem s plaveckým bazénem a širokým sportovním relaxačním zázemím uspokojí i velice náročné klienty. Hotel je vhodný pro jak rodinnou rekreaci tak i pro vyznavače aktivního odpočinku nebo wellness pobytů.

Hotel je vzhledem ke své poloze ideálním místem pro milovníky zimních sportů, především lyžování a zimní nebo letní horské turistiky a cykloturistiky. Svým komplexním vybavením a překrásným wellness centrem s plaveckým bazénem a širokým sportovníma relaxačním zázemím uspokojí i velice náročné klienty. Hotel je vhodný pro jak rodinnou rekreaci tak i pro vyznavače aktivního odpočinku nebo wellness pobytů.

Celková kapacita hotelu 287 lůžek, z toho 207 na hlavní budově a 80 lůžek v depandancích. Veškeré naše pokoje jsou nekuřácké, stejně tak se nekouří v celé ubytovací a stravovací části hotelu. WiFi ve všech prostorech hotelu zdarma.

Klienti mohou využít vybavení jednoho z nejrozsáhlejších wellness center ve Špindlerově Mlýně, které poskytuje širokou nabídku služeb. Ve wellness centru naleznete Vodní ráj. Tento název jsme zvolili záměrně jelikož se nejedná o pouhý bazén určený pro kondiční plavání, ale je zde mnoho dalších prvků pro Vaší dokonalou relaxaci a zabavení Vašich dětí - tobogán, divoká řeka, vodní clona, vodní hřib, dětská skluzavka, dětské brouzdaliště, chrliče vody, whirlpool. Součástí wellness centra je také wellness zóna, kde v rámci jednoho vstupu můžete vyzkoušet parní saunu nebo parní solnou saunu a poté se ochladit ledovou tříští. Součástí wellness zóny je také Kneippův chodník a dva whirlpooly. Samozřejmostí je také relaxační část. Zakoupením vstupu do wellness zóny máte možnost souběžného využití nabídky Vodního ráje. V nabídce wellness služeb jsou také dvě suché sauny a dvě solária (samostatný vstup).

Každému kdo si potřebuje odpočinout a relaxovat nabízíme beauty programy zaměřené na regeneraci celého těla. Pro aktivní vyžití je možné využít i nabídku vnitřních sportovišť jako tenisová hala, tělocvična, squash, bowling a fitness.

K parkování vozidel klientů je vyčleněna odstavná plocha, která je zabezpečena automatickou závorou ovládanou čipovou kartou.
V hotelu je také možný pobyt Vašich domácích mazlíčků (malé plemeno do 10 kg) za úplatu. V prostorách jídelny, hotelového baru a wellness centra je vstup zvířat zakázán. Pobyt povolujeme na základě písemné žádosti.

HOTEL BEDŘICHOV ubytování v hotelu

Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením se sprchovým koutem, televizorem, telefonem a chladničkou.

Některé tří a čtyřlůžkové pokoje mají dva pokoje, společnou předsíňku a společné sociální zařízení. Pro rodiny s malými dětmi (od 0 do 2 let) nabízíme možnost zapůjčení dětské postýlky za poplatek.

Recepce

Klientům je k dispozici nepřetržitá služba na recepci, která zajišťuje prodej drobných upomínkových předmětů, občerstvení, nápojů a hygienických potřeb. Cennosti a peníze si mohou klienti uložit v bezpečnostních schránkách, které jsou ve vybavení většiny hotelových pokojů, nebo na recepci.

Gastronomie

Pobyty na hlavní budově jsou standardně se snídaní. Snídaně, obědy i večeře jsou podávány formou bufetu. K obědu i k večeři je možné zakoupit běžné nápoje u obsluhy restaurace, rozšířeno o výběr vín a tradičních destilátů.

Veškerou stravu lze doobjednat podle potřeb klientů i během pobytu. Naše jídelny a všechny prostory hotelu jsou nekuřácké.

K příjemnému posezení lze využít hotelový bar s přilehlou letní terasou, nebo stylovou restauraci U Medvěda, která je vyhlášena svými krkonošskými specialitami. Restaurace se nachází v těsném sousedství dependancí a od hlavní budovy hotelu je vzdálena cca 400 metrů.

Okolí hotelu a Špindlerův Mlýn

V blízkém okolí Špindlerova Mlýna je velmi široká nabídka pěší turistiky. Např. Labská přehrada (2 km), Horní Mísečky (3 km), Dívčí lávky (3 km), Sněžka úpatím Kozích hřbetů (12 km).

V zimním období je VZ Bedřichov ideálním místem jak pro využití sjezdových tratí ve Svatém Petru (1 km), na Hromovce (700 m) a Medvědíně (550 m), tak i pro milovníky běžeckého lyžování.

Rezervovat ubytování v HOTEL BEDŘICHOV - Špindlerův Mlýn

Nejbližší ubytování ve Špindlerově Mlýně a okolí

Ubytování Špindlerův Mlýn


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah