PENZION KROMĚŘÍŽ

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Kroměříž nabízí levné ubytování v centru historické Kroměříže, městě památek UNESCO, ve dvou typech dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky a v jednom typu jednolůžkových pokojů.

Penzion Kroměříž nabízí také jako jeden z mála v centru města ubytovaným hostům možnost parkování vozidla v uzavřeném dvoře Penzionu Kroměříž (rezervace nutná), kde je také možnost uzamknutí jízdních kol zdarma.

V budově Penzionu Kroměříž se nachází taktéž nehtové studio, dermatologické studio a masážní salon. Věříme, že Penzion Kroměříž se stane Vaší příjemnou základnou pro návštěvu památek města Kroměříže, nebo pro podniknutí výletů v okolí.

PENZION KROMĚŘÍŽ ubytování v pensionu

Typ A: Dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky a vlastní kuchyňkou Typ B: Dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky bez vlastní kuchyňky Typ C: Jednolůžkový pokoj bez vlastní kuchyňky Všechny pokoje mají vlastní koupelnu, wc, televizor, lednici a wifi připojení k internetu zdarma

Recepce

Non stop na telefon

Gastronomie

Při ubytování v Penzionu Kroměříž můžete využít přiobjednání snídaně na pokoj a také možnost stravování v nedaleké Restauraci UNO (2 minuty chůze), která ubytovaným v Penzionu Kroměříž poskytuje zákaznickou slevu při platbě v hotovosti 10 procent

Okolí pensionu a Kroměříž

V dosahu 10 minut pěšky všechny historické skvosty Kroměříže zapsané na seznamu UNESCO, dále možnost cykloturistiky a zajímavých výlétů do okolí.

Rezervovat ubytování v PENZION KROMĚŘÍŽ

Nejbližší ubytování v Kroměříži a okolí

Ubytování Kroměříž

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah