PENZION MIA - Dolní Moravice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion MIA nabízí ubytování ve velice pohodlných a útulných apartmánech. Objekt byl zrekonstruován v roce 2007 a leží oblasti Hrubého Jeseníku, 12 km od Pradědu, v údolí obce Dolní Moravice, která leží v nadmořské výšce 600 m. n. m.

Penzion MIA nabízí ubytování v osmi moderních, komfortně vybavených apartmánech a to ve dvou, tří nebo čtyř lůžkových variantách, s možností přistýlky.

Připojení k internetu - WI-FI - je v našem penzionu dostupné zdarma. Pohodlí ubytovaným hostům poskytnou sedací soupravy s křesly, umístěné ve všech apartmánech. Rodiny s dětmi mohou bezplatně využít možnost zapůjčení dětské cestovní postýlky a dětské jídelní židličky. Všechny apartmány jsou nekuřácké! Hostům Penzionu MIA je k dispozici venkovní posezení s možností grilování, otevřené ohniště, pískoviště pro děti, houpačky, venkovní trampolína se záchytnou sítí, místnost pro úschovu kol či lyží a vlastní oplocené parkoviště. V letních měsících je možnost bezplatně využívat nedaleké obecní hřiště na tenis a volejbal.

Penzion MIA je se svým zázemím, výhodnou polohou určen k celoročnímu využití, vhodný pro jednotlivce, páry, rodiny s dětmi i pro větší skupiny osob a firemní akce.

PENZION MIA ubytování v pensionu

Prostorné apartmány jsou vybaveny kuchyňskou linkou s nádobím, lednicí, rychlovarnou konvicí, elektrickou dvouplotýnkou, mikrovlnou troubou a televizí. Samozřejmostí je vlastní sociální zařízení (WC, umyvadlo, sprchový kout). Standardem každého apartmánu je podlahové vytápění a TV-SAT.

Okolí pensionu a Dolní Moravice

V blízkosti penzionu se nachází fotbalové, volejbalové a dětské hřiště, nová čtyřsedačková lanovka vzdálená 900 m s umělým zasněžováním a nočním osvětlením. V obci najdete prodejnu potravin, restauraci a pohostinství, kde nabízejí z jídel teplé i studené kuchyně.

V okolí se nachází cca 20 vleků různé délky a obtížnosti, včetně několika moderních čtyřsedačkových lanovek, výhodnějších převážně pro rodiny s dětmi. Přímo v Dolní Moravici jsou ve ski areálu 2 čtyřsedačkové lanovky, v nedalekém ski areálu Karlov p. Pradědem další 3 čtyřsedačkové lanovky. Některé vleky jsou vybaveny nočním osvětlením, umělým zasněžováním a lyžařskou školkou pro naše nejmenší.

Turistika, cykloturistika, vyjížďky na koních, squash, bowling, kuželky a lanové centrum. Ve Slezské Hartě (cca 20 km) se můžete okoupat, zahrát vodní sporty nebo si zarybařit. Městské koupaliště naleznete v Bruntále a krytý bazén v Karlově Studánce. Využít můžete také termální koupaliště v lázních Velké Losiny. Tenis si můžete zahrát v klubu Bruntál, kde je provoz pěti antukových kurtů. U Antonína Koky v Bruntále máte možnost bowlingu, kuželek nebo squashe.

Rezervovat ubytování v PENZION MIA - Dolní Moravice

Nejbližší ubytování v Dolních Moravicích a okolí

Ubytování Dolní Moravice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah