PENZION DUO - Mladá Boleslav

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion DUO se nachází na rozhraní Mladé Boleslavi a obce Kosmonos 500 metrů od automobilky Škoda Auto a. s. Penzion DUO je ideální příležitostí, kde se ubytovat v případě vaší služební cesty do Mladé Boleslavi. Mezi hosty patří lidé z automobilového průmyslu z celého světa. K dispozici jsou jedno a dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením (WC, TV, SAT, WIFI, minibar). V rámci ubytování nabízíme snídaně formou švédských stolů.

Penzion DUO se nachází na rozhraní Mladé Boleslavi a obce Kosmonos 500 metrů od automobilky Škoda Auto a. s. Penzion DUO je ideální příležitostí, kde se ubytovat v případě vaší služební cesty do Mladé Boleslavi. Mezi hosty patří lidé z automobilového průmyslu z celého světa, ale i spousta turistů. K dispozici jsou jedno a dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením (WC, TV, SAT, WIFI, minibar). V rámci ubytování nabízíme snídaně formou švédských stolů.

PENZION DUO ubytování v pensionu

Pokoje jsou vybaveny sprchou, WC, televizorem se satelitním příjmem, připojením k Internetu pomocí WIFI a minibarem. Některé z pokojů jsou klimatizovány. Pro naše klienty je k dispozici po dohodě možnost parkování v objektu.
Venkovní část Penzionu DUO nabízí prostory pro grilování.

Recepce

Pondělí - čtvrtek 8-12, 16-21 hod. Pátek - neděle 20-21 hod. Po domluvě i mimo vyhrazenou dobu.

Gastronomie

Snídaně formou švédských stolů.

Okolí pensionu a Mladá Boleslav

V okruhu 200metrů od penzionu můžete navštívit jednu ze čtyř restaurací. Doprava je zajištěna i autobusovými spoji vzdálených nejdále 100 metrů od penzionu. Výletní cíle jsou pro Vás dosažitelné vaším osobním vozem nebo pohodlně autobusem či vlakem z vlakového nádraží vzdáleného 1,5 kilometru od penzionu. Příznivci techniky si mohou prohlédnout Muzeum Škody Auto a. s. Zájemci o kulturu nesmí vynechat zámek Mladá Boleslav, klášter Loreta Kosmonosy nebo si dopřát zábavný večer v zámku – pivovaru Dětenice vzdáleného 25 kilometrů od penzionu. Přátelé hor a turistiky si přijdou na své v 50 kilometrů vzdálených Jizerských horách s nejvyší horou Ještěd nebo na turistických výletech po Českém ráji při návštěve středověkého hradu Kost a nebo zřícenin hradů Valečov a Trosky. Nájezd na rychlostní komunikaci je vzdálen 1,5 kilometru od penzionu.

Rezervovat ubytování v PENZION DUO - Mladá Boleslav

Nejbližší ubytování v Mladé Boleslavi a okolí

Ubytování Mladá Boleslav

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah