APARMÁN NIKOL - Brno

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Levné, pěkné ubytování Nikol se nachází v klidné brněnské části Horní Heršpice, vzdáleného 5 minut jízdy do historického centra a 15 minut jízdy od letiště. Velkou výhodou polohy ubytování je ideální návaznost na hlavní dopravní komunikace na BVV (7 minut jízdy) a přivaděče k dálnicím jak do Prahy a Bratislavy, tak i do Vídně. Parkování je možné u domu. Zastávka MHD 20m (směry: největší nákupní a zábavné centrum Olympie, Centrum Brna - Vaňovka nebo Kampus-Bohunice).

Levné, pěkné ubytování Nikol se nachází v klidné brněnské části Horní Heršpice, vzdáleného 5 minut jízdy do historického centra a 15 minut jízdy od letiště. Velkou výhodou polohy ubytování je ideální návaznost na hlavní dopravní komunikace na BVV (7 minut jízdy) a přivaděče k dálnicím jak do Prahy a Bratislavy, tak i do Vídně. Parkování je možné u domu. Zastávka MHD 20m (směry: Olympie, centrum Brna - Vaňovka nebo Kampus-Bohunice). Víte, že... - se z našeho apartmánu dostanete do centra Brna za 5 minut? V ceně pronájmu máte zdarma WIFI připojení k internetu. Na každém pokoji máte k dispozici kávu, čaj a minerálku.

APARMÁN NIKOL ubytování v apartmánu

Pro Vaše pohodlí a příjemně strávený pobyt v Brně je připraveno ubytování v krásných jednolůžkových, dvoulůžkových pokojích i třílůžkových pokojích. Všechny pokoje mají: vlastní sociální zařízení, TV + Sat, rychlovarnou konvici (káva a čaj na pokoji - zdarma), lednice Wi-Fi připojení k internetu zdarma, možnost spojených i oddělených postelí, snídaně v ceně. Nabízíme i ubytování v apartmánu (pro 2-3 osoby) : ložnice, obývací pokoj s velkou TV + Sat, Wi-Fi připojení k internetu zdarma vybavená kuchyňka (lednice, mikrovlnná trouba, konvice, toustovač, topinkovač), vlastní sociální zařízení s rohovou vanou, balkon. K dispozici i dětská dřevěná postýlka.

Apartmán - až pro 4 osoby (ložnice: 1× manželské lůžko, 1× klasické lůžko, dětská postýlka, dále obývací pokoj: 1× klasické lůžko, posezení, TV, balkon, vybavený kuchyňský kout (základní kuchyňské nádobí, lednice, mikrovlná trouba, rychlovarná konvice, sporák), koupelna s vanou, fén, ručníky.

Recepce

Upozorňujeme, že Ubytování Nikol nemá recepci. Žádáme hosty, aby ubytovací zařízení předem informovali o předpokládaném čase svého příjezdu. Tuto informaci můžete při rezervaci uvést do zvláštních požadavků, nebo kontaktovat ubytovací zařízení přímo.

Gastronomie

Ubytování se snídaní, 400m od penzionu výborná a krásná a cenově dostupná restaurace Victoria - pokytujeme Vouchrery se slenou - 10% z konečné útraty.

Okolí apartmánu a Brno

- 200 metrů od ubytování se nachází jízdní dráha (rovinka) pro kolečkové busle a kola, která vede až do Olympie a je dlouhá 15km.

- 2 km od ubytování je Rodinný zábavní park Bongo! V hale na ploše 2800 m2 se nachází spousta atrakcí (sluzavky, tagogán, multifunkční mega prolézačka, horolezecká stěna, tramplolíny, bungee trampolína, skákací hrad, želetinový ostrov, vulkán se skluzavkou, hřiště, stolní fotbal, air hoskey, vozítka, odrážedla a kuličky - pro nejmenší, občerstvení). Zábava pro děti i dospělé na celý den! ! !

- 500 m od ubytování v clubu Vikoria můžete využít: Privátní i veřejné wellness, Solárium, Biostimulátor, Power Plate, Slim Up Studio, Bootcamp, Vacu Elite 2v1, Bowling a Squash. Dále 3 Beach volejbalové venkovní kurty s tím nejjemnějším mořským pískem, Tenisové venkovní kurty s kobercovým povrchem, víceúčelové hřiště vhodné pro nohejbal, malý fotbálek, pozemní hokej... a také velké a dobře vybavené venkovní hřiště pro děti.

300m od peznionu je opravdu krásná, nová In -line dráha a mnoho sportovišt (bikrosová dráha, lezecká stěna, skatepark, arrowgame, dětské hřiště, multifunkční a tenisové hřiště, golfové odpaliště, minigolf, fotbalgolf)

Kdo nemá své vybavení, funguje zde půjčovna: in-line bruslí, kol, elektrokol, koloběžek a různých skatebordů)

Vše na těchto odkazech:

. slide1

Nová restaurave s výbornou kuchyní (500m od penzionu) v americkém stylu: ,

hned vedle se nachází Centrum Victoria (Beach volejbal / 8 kurtů, squash /6 kurtů, největší badminton v Brně / 3 kurty, bowling, tenis, welness centrum, Yoga,)

Rezervovat ubytování v APARMÁN NIKOL - Brno

Nejbližší ubytování v Brně a okolí

Ubytování Brno

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah