PENZION U ZÁMKU MĚLNÍK

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Čtyřhvězdičkový penzion (oficiální klasifikace Asociace hotelů a restaurací) se specifickým designem v centru Mělníka v pěší zóně přímo u zámku.

Přímo v srdci historického centra města Mělníka u zámku nabízíme romantické, stylové a přátelské ubytování. Z Prahy jste u nás za půl hodiny autem. WIFI a parkování zdarma a nabídku rozšířených služeb považujeme za samozřejmost. Navštivte nás a přesvědčte se o kvalitě našeho penzionu oceněné stovkami kladných hodnocení na i jinde a cenou Asociace hotelů a restaurací Penzion roku 2017 a TOP 10 Penzion roku 2019. Těšíme se na Vás: -)

PENZION U ZÁMKU MĚLNÍK ubytování v pensionu

Penzion U Zámku Mělník **** má 10 pokojů a apartmánů: Apartmán ROMANTIC LUXURY (125 m2) Apartmán PROVENSÁLSKÝ (32 m2) Apartmán HISTORICKÝ (32 m2) Apartmán POMNĚNKOVÝ (42 m2) Pokoj VÍNO (29 m2) Pokoj KVĚTINOVÝ s malovanou klenbou (28 m2) Pokoj HUDEBNÍ (19 m2) Pokoj BYLINKOVÝ (25 m2) Pokoj DOTEK PŘÍRODY (33 m2) Pokoj NÁMOŘNICKÝ (44 m2) Na pokojích jsou hostům k dispozici ručníky, šampon, mýdlo, sprchový gel, tělové mléko, fén, papírové ubrousky, ubrousky na čištění obuvi, šitíčko, rychlovarná konvice, hrnečky, skleničky, lžičky. Všechny pokoje jsou vybaveny trezorem, psacími potřebami a žehličkou se žehlícím prknem. V pokojích je k dispozici zdarma káva a čaj. K dispozici je též minibar s nabídkou nápojů a mělnických vín a drobné pochutiny.

Recepce

Recepce: 7:00 - 22:00 hod. Snídaně: 7:00 - 10:00 hod. , víkendy od 7:15 hod. Check-in: 14:00 - 22:00 hod. (pokud přijedete později než v 19 hod, napište nám to prosím předem - po příjezdu zazvoníte a přijdeme Vás obratem ubytovat). Check-out: do 10:00 hod.

Gastronomie

Snídaně podávaná formou bufetu: 130 Kč/osoba, 70 Kč/dítě. V pokojích je k dispozici zdarma káva a čaj. K dispozici je též minibar s nabídkou nápojů a mělnických vín. Na oběd a večeři si můžete zajít do několika vyhlášených restaurací, které jsou ve Svatováclavské ulici a okolí v těsné blízkosti penzionu.

Okolí pensionu a Mělník

V přímém sousedství penzionu se nachází zámek s možností prohlídky a ochutnávek vína, kostel, proslulá kostnice, vyhlídková věž, krásný výhled na soutok Labe a Vltavy, regionální muzeum, muzeum starobylých kočárků, můžete navštívit mělnické podzemí s vodní studnou. Přímo ve Svatováclavské ulici je několik vyhlášených restaurací. Okolí Mělníka a Kokořínsko nabízí mnoho rekreačních příležitostí. Jakékoli podrobnější informace o Mělníku a možnostech výletů do okolí Vám podáme při Vaší návštěvě. Okolí je vhodné pro pěší i cyklistické výlety (Říp, Kokořínsko, Polabí...).

Rezervovat ubytování v PENZION U ZÁMKU MĚLNÍK

Nejbližší ubytování v Mělníku a okolí

Ubytování Mělník


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah