SAVOY WESTEND HOTEL - Karlovy Vary

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Savoy Westend Hotel *****
Lázeňský a hotelový resort Savoy Westend Hotel je jedním z nejkrásnějších komplexů v celé Evropě.
Nachází se v elitní historické části Karlových Varů a skládá se z pěti secesních vilových domů. Každá vila se pyšní individuálním kouzlem a unikátní historií, která se datuje od roku 1897.
Celý komplex prošel důkladnou a nákladnou rekonstrukcí, přičemž všem vilám byla zanechána jedinečná
původní architektura. Po architektonické stránce je dominantou velice unikátní, historické čtvrti Westend, která vznikla v 90. letech 19. století. Moderní léčebno-lázeňské centrum Medical Spa Centre o rozloze 3.00 0 m2 s vlastní profesionální diagnostickou a lékařskou péčí, je srdcem celého resortu. Všechny procedury a moderní léčebné ošetření jsou poskytovány přímo v resortu Savoy Westend Hotel. Díky přirozené kráse okolních lesů, třinácti karlovarským termálním minerálním pramenům a moderní profesionální lázeňské péči, je Savoy Westend Hotel tím ideálním místem pro Váš odpočinek, relaxaci a zdokonalení Vaší krásy.

SAVOY WESTEND RESORT
Savoy Westend Hotel je jedním z nejkrásnějších resortů v celé Evropě. Nachází se v elitní historické části Karlových Varů a skládá se z pěti secesních vilových domů. Každá vila se pyšní individuálním kouzlem a unikátní historií, která se datuje od roku 1897. Celý komplex prošel důkladnou a nákladnou rekonstrukcí, přičemž všem vilám byla zanechána unikátní původní architektura. Moderní lázeňské balneo centrum Medical Spa Centre o rozloze 3.00 0 m2 s vlastní profesionální diagnostickou a lékařskou péčí, je srdcem celého resortu. Všechny procedury a moderní léčebné ošetření jsou poskytovány přímo v resortu Savoy Westend Hotel. Díky přirozené kráse okolních lesů, třinácti Karlovarským termálním minerálním pramenům a moderní profesionální lázeňské péči, je Savoy Westend Hotel tím ideálním místem pro Váš odpočinek, relaxaci a zdokonalení Vaší krásy.
VILLA SAVOY
Tato impozantní budova je dominantou celého resortu a svou elegancí a ojedinělou architektonickou
kompozicí uchvacuje hotelové hosty již od roku 1897. Ve čtyřech poschodích vily Savoy se nachází
celkem 34 pokojů včetně dvou nejprestižnějších a nejluxusnějších – Presidential Suite a Savoy Suite.
V přízemí budovy se pak nachází obě hotelové restaurace a bar. S balneo centrem Medical Spa Centre je vila
Savoy propojena podzemním koridorem.
VILA ARTEMIS
Vila Artemis byla postavena již v roce 1875 a je umístěna uprostřed vyvýšené zahradní terasy v srdci
celého resortu. Stejně jako všechny ostatní budovy je i vila Artemis přímo propojena s balneo centrem Medical Spa Centre. Ve vile Artemis se nachází pouze 6 pokojů. Tím více je však zdůrazněno dokonalé soukromí, které tato vila svým hostům poskytuje a především pak její pokoje, z nichž většina jsou prostorná apartmá s vlastní kuchyňkou a vlastním soukromým parkovištěm.
VILA CARLTON
Vila Carlton pochází rovněž z roku 1897 a nachází se na malém nádvoří na konci palmové aleje. Ve vile se nachází celkem 26 pokojů. Celé 2. a 3. patro budovy tvoří pokoje kategorie Suite a Junior Suite a je možné je využít jako „Executive Floor“. Zároveň vila Carlton přímo navazuje na balneo centrum Medical Spa Centre, čímž poskytuje veškerý luxus a přepych i té nejnáročnější klientele.
VILA KLEOPATRA
Pětipodlažní budova vily Kleopatra z roku 1897 se stejně jako vila Carlton nachází na konci palmové
aleje. Po pravé straně sousedí s vilou Savoy, se kterou je propojena proskleným koridorem. Ve vile
Kleopatra se nachází celkem 31 pokojů. Většina pokojů orientovaných na západní stranu umožňuje
unikátní výhled na ruský kostel.
VILA RUSALKA
I vila Rusalka byla vybudována v roce 1897. Všechna čtyři patra, ve kterých jsou umístěny pokoje,
vystupují nad úroveň terasy a nachází se v nich celkem 19 pokojů. Vila Rusalka těsně navazuje na
balneo centrum Medical Spa Centre, s nímž je propojena výtahem.

SAVOY WESTEND HOTEL ubytování v hotelu

Pokoje a Apartmány jsou vybaveny stylovým zlaceným nábytkem. Většina pokojů má balkon nebo terasu, ze kterých je nádherný výhled na okolí resortu. Mezi základní vybavení pokoje patří LCD televizor, mini bar zásobený mimo jiné i zdravými nealkoholickými nápoji a zdravým občerstvením, bezplatné wi-fi. Stylové zařízení všech našich pokojů koresponduje s historickým původem celého resortu.

Recepce

Recepce je otevřena 24 hodin denně.

Gastronomie

Tipy z naší kuchyně vás zavedou na kulinářskou cestu kolem světa.
Navštivte náš Savoy Restaurant a vyzkoušejte snídaně, obědy nebo večeře podávané formou buffé. Savoy Royal Restaurant připravuje mezinárodní pokrmy a la carte. King’s Bar nabízí příjemnou atmosféru a živou klavírní hudbu.
Milovníci vybraného jídla budou jistě s hotelovou nabídkou pokrmů jistě spokojeni.
Savoy Restaurant připravuje vynikající snídaně, obědy a večeře inspirované mezinárodní kuchyní, které se servírují formou buffé. Samozřejmostí je nabídka zdravé výživy. Savoy Royal Restaurant, který vede špičkový šéfkuchař Karel Barus, je ideálním místem, kde mohou hosté ochutnat mezinárodní kuchyni v moderní úpravě. Kromě toho jim je k dispozici široký výběr nápojů a občerstvení v King’s Baru, ale i bohatá paleta moderních koktailů, zdravotních nápojů a specifických místních piv v lobby baru.
Dvě restaurace Koktejlový bar Lobby Bar Prostory jsou v provozu od 11:00 do 22:00 hodin

Okolí hotelu a Karlovy Vary

Karlovy Vary
Míst tak vzácných a malebných jako je karlovarský klenot je jen málo. Z historie víme, že přírodní uspořádání a struktura regionu byla po staletí zdrojem léčebných prostředků díky termálním minerálním pramenům. Iontové vody si získaly celosvětovou proslulost díky svým léčivým a preventivním účinkům, které lidské tělo posilují, osvěžují a omlazují. Zásadním momentem modernizace lázeňství v Karlových Varech bylo dlouhodobé působení Dr. Davida Bechera (1725 – 1792), který byl prvním člověkem, který realizoval vědecké chemické analýzy karlovarských minerálních vod. Právě jeho zásluhou se v roce 1764 začala z termálních minerálních pramenů odlučovat sůl, která se poté ve velkých objemech vyvážela. Dr. Becher byl klíčovou autoritou při zavádění nejmodernějších metod, které se používají doposud pod moderním názvem komplexní lázeňská léčba. Na základě svých chemických rozborů místních vod Dr. Becher propagoval pití minerálních vod přímo z vyvěrajících pramenů a jeho kombinaci s fyzickým cvičením ve formě procházek během léčebného programu. Tyto léčebné zásady postupně vyústily ve zbudování altánků a kolonád, které zastřešily termální prameny, cesty pro pěší na kolonádě a speciální lázeňská zařízení. Zároveň ale pozměnily celkový ráz lázeňské léčby. Slavné české lázeňské město Karlovy Vary bylo odnepaměti oblíbeným společenským místem pro návštěvníky z celého světa. Díky tomu se může dál rozvíjet tradice, která byla započata před mnoha staletími za dob vlády prozíravého krále Karla IV. Kosmopolitní charakter Karlových Varů a skvělé jméno jeho léčebných pramenů by měly městu pomoci v tom, aby i ve 2. století zůstalo vedle Prahy nejrespektovanějším a nejvíce navštěvovaným místem České republiky.

Rezervovat ubytování v SAVOY WESTEND HOTEL - Karlovy Vary

Nejbližší ubytování v Karlových Varech a okolí

Ubytování Karlovy Vary

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah