APARTMÁNY VILA HEDVIKA ROŽNOV POD RADHOŠTĚM

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány Vila Hedvika Rožnov pod Radhoštěm vám nabízí komfortní, vybavené apartmány a studia pro Váš pobyt ve městě s lázeňskou tradicí v podhůří Beskyd a Javorníků. Široké možnosti celoročního vyžití řadí Rožnov pod Radhoštěm mezi turisticky nejatraktivnější lokality České republiky. V Rožnově a jeho okolí naleznete ideální podmínky pro Váš odpočinek, relaxaci, poznávání unikátních památek a pamětihodností, adrenalinovou zábavu, aktivní vyžití a sport – turistiku, cykloturistiku, tenis, golf, zimní sporty, a další. Apartmány Vila Hedvika nabízí komfortní, vybavené apartmány a studia pro Váš pobyt v klidné lokalitě Rožnova pod Radhoštěm, v bezprostřední blízkosti přírody a zároveň v blízkém dosahu centra a všech příležitostí k vyžití.

Komfortní, vybavené apartmány a studia pro Váš pobyt v nekuřáckém ubytování s uzavřeným parkovištěm a rychlým internetem s wifi připojením. Všechny apartmány a studia mají vlastní kuchyni i sociální příslušenství a antialergické podlahoviny. Lůžka jsou opatřena zdravotními antialergickými matracemi. V kuchyních je k dispozici varná deska, odsavač par, mikrovlnná trouba, varná konvice, chladnička, nádobí, talíře, příbory a další kuchyňské příslušenství. V koupelnách je umyvadlo, sprchový kout nebo vana se sprchovou zástěnou, toaleta, fén. Vyžití pro děti přímo u vily, houpačky, trampolína a v letních měsících bazén. V dosahu pěší chůze se nachází známý skanzen Valašské muzeum v přírodě Rožnov pod Radhoštěm, manufaktura Unipar, Svět kamenů, náměstí Rožnov, Rožnovský pivovar, cyklostezka Bečva, zábavní park a lanové centrum Gibon, letní koupaliště s vodními atrakcemi a bazény, krytý bazén s tobogánem, tenisová hala a kurty, golfové hřiště, bowling, turistické trasy, lyžařské areály a běžkařské tratě a další aktivity pro Váš volný čas. Zajímavá místa a pamětihodnosti v Rožnově i okolí nabízejí nevšední zážitky.

APARTMÁNY VILA HEDVIKA ROŽNOV POD RADHOŠTĚM ubytování v apartmánu

Apartmány a studia pro dvě až šest osob jsou vybaveny kuchyní s varnou deskou, odsavačem par, mikrovlnnou troubou, varnou konvicí, lednicí, nádobím, talíři, příbory, a koupelnou s toaletou se sprchovým koutem nebo vanou se sprchovou zástěnou, fénem na vlasy, satelitní televizí, internetovým připojením a parkovacími místy.

Recepce

24 hodin denně

Gastronomie

Vybavené kuchyně pro možnost vlastního stravování. Snídaně formou bufetu včetně nápojů s ochutnávkou produktů z blízké biofarmy. Obědy, večeře v restauracích v okolí Vily (5 min. chůze), vycházkou do přírody na Kolibu na Pasekách s 10% slevou na jídla a nápoje (20 min. chůze nebo 3 min. jízdy). Další restaurace v Rožnově a okolí, které můžeme doporučit. Stravování pro skupinové akce formou cateringu.

Okolí apartmánu a Rožnov pod Radhoštěm

Okolní lesy a louky, spolu s příznivým prouděním horského vzduchu zaručují blahodárné působení na dýchací a oběhový systém a psychickou pohodu. Ozdravné horské ovzduší okolních Beskyd, procházky na čerstvém vzduchu a konzumace přírodních produktů propůjčily Rožnovu pod Radhoštěm již v historii proslulost klimatických lázní. Rožnov pod Radhoštěm je srdce Beskyd a jedna z nejoblíbenějších turistických destinací Čech a Moravy. Navštivte unikátní Skanzen Rožnov pod Radhoštěm – Valašské muzeum v přírodě, které je jednou z nejnavštěvovanějších pamětihodností České republiky. Není jen ojedinělým muzeem, ale také střediskem kultury a historie architektury s folklórními a tématickými programy a zábavou - festivaly, jarmarky, sezónní atrakce, živé ukázky způsobu života a práce na Valašsku. Aktivity pro děti a sportovní vyžití nabízí zábavní park a lanové centrum Gibon, kryté koupaliště - bazén s tobogánem a letní koupaliště s vodními atrakcemi. Neopomeňte navštívit Rožnovský pivovar, díky jehož obnovené tradici můžete ochutnat nabídku speciálních piv. Rožnov pod Radhoštěm a jeho okolí poskytuje návštěvníkům široké možnosti aktivního vyžití – naleznete zde udržované turistické trasy pro pěší turistiku, nové cyklotrasy pro cykloturistiku a in-line bruslení, trasy pro horská kola, kurty a krytou halu pro tenis, squash, hřiště na golf, jízdárny pro příznivce jízdy na koni, horské areály pro lyžování - Pustevny, Radhošť, Soláň a další. Nechte se okouzlit Beskydy – poznejte přírodní krásy míst jako jsou Pustevny, Radhošť a Lysá Hora. Rožnov pod Radhoštěm je výchozím místem pro výlety do zajímavých míst regionu severovýchodní Moravy, můžete odtud navštívit např. Janáčkovy Hukvaldy, malebný Štramberk a Štramberskou Trůbu, Automobilové muzeum Tatra Kopřivnice, Muzeum Zikmunda Freuda v Příboře, zámek Kunín, Hornické muzeum Ostrava - Landek a řadu dalších zajímavých míst. Poradíme Vám a připravíme pro Vás výlety dle Vašich požadavků a speciální regionální nabídky – např. exkurzi v manufaktuře na výrobu svíček Unipar, návštěvu Valašské farmy s výrobou sýrů, návštěvu Světa kamenů v Rožnově, návštěvu palírny v Čeladné, palírny a pekárny koláčů v Tiché, pekárny ve Vlčovicích, pohankového mlýna v Trojanovicích, na Pustevnách si prohlédnete unikátní Jurkovičovu architekturu.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY VILA HEDVIKA ROŽNOV POD RADHOŠTĚM

Nejbližší ubytování v Rožnově pod Radhoštěm a okolí

Ubytování Rožnov pod Radhoštěm

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah