HOTEL FORTNA - Chrudim

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Fortna nabízí pohodlné a klidné ubytování v Chrudimi. Ubytování je možné v jedno a dvoulůžkových pokojích. Vlastní parkoviště před hotelem a WiFi zdarma.

Vzhledem k historické výzdobě z poloviny 18. století je celý hotel nekuřácký. Využijte ubytování v hotelu FORTNA, v němž se budete moci ve dne i v noci ponořit do příjemné a uklidňující atmosféry staré Chrudimi. Ať už pojedete na pracovní cestu, dovolenou, líbánky nebo romantický výlet, zde najdete více než jen ubytování v centru Chrudimi.

HOTEL FORTNA ubytování v hotelu

Pokoje s vlastní koupelnou a toaletou jsou kompletně vybavené – v každém pokoji naleznete LCD televizor, neomezené drátové připojení na internet, trezor, minibar, sadu kosmetických přípravků. K Vašemu klidnému a pohodlnému spánku jistě přispěje komfortní rozměr matrací (90×200 /180×200 ) i možnost výběru polštáře (duté vlákno nebo peří s protialergenní úpravou).

Recepce

Recepce je otevřena každý den od 7:30 do 22:00.

Gastronomie

Restaurace Hotelu Fortna v Chrudimi je určena především všem milovníkům kvalitních pokrmů. Jídelní lístek byl vybrán s ohledem na dostupnost kvalitních surovin v daném ročním období a naleznete v něm tradiční pokrmy české kuchyně v zámecké úpravě. Menu jídelního lístku pro Vás připravil Dalibor Navrátil, jeden z nejlepších současných českých šéfkuchařů. Vybavení naší kuchyně patří ke špičce moderního gastro zařízení v České republice.

Rezervovat ubytování v HOTEL FORTNA - Chrudim

Nejbližší ubytování v Chrudimi a okolí

Ubytování Chrudim

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah