PENSION MORAVĚNKA - Špindlerův Mlýn

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Horský pension Moravěnka se nachází v údolí Svatý Petr v obci Špindlerův Mlýn. Jedná se o rodinný pension, který nabízí svým hostů klidnou dovolenou v horském prostředí. Od centra města je pension vzdálen cca 35 min. procházkové chůze. Nedaleko pensionu (cca 15min.) se nachází největší sportovní areál ve Špindlerově Mlýně - Svatý Petr, cca 300 metrů od pensionu je lyžařský areál Stoh, sportovní areál Medvědín je vzdálen cca 45 min. chůze. Celoročně můžete využít i skibus, jehož zastávka je 200 metrů od pensionu Moravěnka. Těšíme se na Vaší návštěvu.

Rodinný pension Moravěnka Vás osloví svojí rodinnou atmosférou. Ideální ubytování pro rodiny. Díky své poloze v údolí Svatý Petr v obci Špindlerův Mlýn Vám může nabídnout klidné ubytování bez ruchu města a přitom pár minut chůze do centra dění. Pension byl minulý rok kompletně zrekonstruován. Ubytováni budete ve dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky. Pokoje jsou vybaveny soc. zařízením a TV se satalitním příjmem. Je zde možnost připojení k internetu. Kapacita pensionu je 10 pokojů, celkem tedy 32 lůžek. Kouření je v pensionu zakázáno. Přímo u pensionu je parkovište, které je přístupné celoročně. Cena parkovného je 50, - Kč / den. Vzhledem k náročnému terénu dojezd doporučujeme s vozem 4×4 nebo se sněhovými řetezy.

PENSION MORAVĚNKA ubytování v pensionu

Ubytováni budete ve dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky. Pokoje jsou vybaveny soc. zařízením a TV se satalitním příjmem. Je zde možnost připojení k internetu. Kapacita pensionu je 10 pokojů, celkem tedy 32 lůžek. Kouření je v pensionu zakázáno.

Gastronomie

Hostům pensionu je k dispozici snídárna a restaurace. Snídaně jsou podávány bufetovou formou. Jídelní lístek nabízí domácí kuchyni, vč. domácích koláčů, buchet apod.

Rezervovat ubytování v PENSION MORAVĚNKA - Špindlerův Mlýn

Nejbližší ubytování ve Špindlerově Mlýně a okolí

Ubytování Špindlerův Mlýn


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah