HOTEL U SLÁDKA - Chodová Planá

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Nově zrekonstruovaný hotel se nachází uprostřed malebného městečka Chodová Planá v samém srdci Chodska. Celá tato oblast ležící na úpatí Českého lesa je charakteristická svým klidným prostředím a zachovalou přírodou.

Hotel je umístěn v areálu rodinného pivovaru, vybaven v kategorii 3 *

Nabídka ubytování ve 4 jednolůžkových, 40 dvoulůžkových, 3 třílůžkových a 6 čtyřlůžkových pokojích je uzpůsobena širokému spektru klientely.

Pobyt psa je možný. Možnost zapůjčení dětské postýlky zdarma. WiFi internet na terase a v restauraci hotelu. Na pokojích možnost přístupu na internet. Střežené parkoviště je k dispozici před hotelem (parkování je placené).

HOTEL U SLÁDKA ubytování v hotelu

Hostům je k dispozici telefon s přímou volbou, možnost připojení na internet, minibar, TV + SAT, WC + sprcha/vana. Část pokojů má výhled na romantickou siluetu rodinného pivovaru.

Gastronomie

Hostům je k dispozici restaurace, salónek s krbem či letní terasa.

Okolí hotelu a Chodová Planá

K dispozici je půjčovna horských kol, desítky kilometrů značených cyklistických tratí, optimální podmínky pro pěší turistiku, tenisové kurty, fotbalové hřiště, běžecké dráhy, blízké koupaliště, možnost pronájmu kryté vnitřní sportovní haly.

Zprostředkujeme jízdu na koních, užijete si masáž, teplé zábaly v pivovarském mlátě a vyzkoušíte blahodárné účinky Pivních lázní - pivní koupel s minerální vodou, koupel s přísadou kulturních pivovarských kvasnic a mnohé další.

Rezervovat ubytování v HOTEL U SLÁDKA - Chodová Planá

Nejbližší ubytování v Chodové Plané a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah