UBYTOVÁNÍ DOLNÍ KLADINY - Pelhřimov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chatě

Popis ubytování

Ubytování se nachází v krásné přírodě uprostřed Českomoravské vrchoviny, na hrázi rybníka Dolní Kladiny. Zde můžete strávit pobyt bez ruchů velkoměsta, klidnou rodinnou dovolenou u vody. V naší nabídce máme relaxační pobyty, či zdravotní dovolenou s masážemi a poradnou pro zdravý životní styl. Chata i dům nabízí ubytování pro 2 až 10 osob. Těšíme se na setkání s Vámi!

Ubytování Dolní Kladiny se nachází v nadmořské výšce 575 m. Kapacita ubytovacích lůžek je 17 ve dvou objektech. Na pokojích se nachází lůžka, noční stolky, lampičky, skříně. Povlečení na postele je nutno vzít na pobyty sebou. Můžete zde využít provozovnu masáží na uvolnění svalových partií či poradnu na zdravý životní styl, meditační místnost.

UBYTOVÁNÍ DOLNÍ KLADINY ubytování v chatě

Objekt č. 1 Chata 7 plus přistýlka má ve svém vybavení chodbu, obývací kout s uzavřeným krbem, plně vybavená kuchyně, koupelna s velkou rohovou vanou, dva pokoje 4 lůžkové. Objekt č. 2 Dům pro 9 osob. Obývací pokoj s krbovými kamny, kuchyně, koupelna, WC, dva pokoje dvoulůžkové, jeden pokoj čtyřlůžkový, jedno lůžko je v obývacím pokoji. Nutno vzít lůžkoviny s sebou. Sociální zařízení: Objekty mají vlastní sociální zařízení, koupelnu, WC, sprchový kout. Vytápění: Lokální na tuhá paliva, krbová kamna, ústřední topení, elektrokotel.

Recepce

Kdykoli po telefonické dohodě.

Gastronomie

Na místě bez stravování. Stravování je možné po dohodě zajistit v nejbližší pizzerii, restauraci atd. Obchod se základními potravinami 1 km v obci Zachotín, nákupní centra jsou 12 km ve městě Pelhřimov, Humpolec, Jihlava 23 Km

Okolí chaty a Pelhřimov

Okolní příroda zde nabízí množství aktivit od relexu či sportu. Krásnou a klidnou přírodu můžete využít při ranní kávě v zahradním altánu za doprovodu ptactva. Pěší turistiku, cyklostezky, vodní sporty, lenošení na zahradě, nebo při večerním grilování.

Rezervovat ubytování v UBYTOVÁNÍ DOLNÍ KLADINY - Pelhřimov

Nejbližší ubytování v Pelhřimově a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah