HOTEL FONTÁNA - Brno

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Na břehu brněnské přehrady leží hotel Fontána, který nabízí klidné ubytování a prostory pro rodinné či firemní akce. Do centra Brna, BVV nebo na Masarykův okruh cesta nezabere víc jak 10minut automobilem. Nabízíme kompletní svatební servis i s obřadem, několik konferenčních místností, které pojmou až 200 osob.

Pro rodinné pobyty s dětmi je lákavé wellnes centrum přímo v hotelu.

Domácí mazlíčci jsou vítaní za poplatek 150kč.

Bezplatné parkování je v areálu hotelu střežené kamerovým systémem.

Hotel se nachází v mimořádné lokalitě nedaleko centra města Brna, je vzdálen pouhých deset minut jízdy od brněnského Masarykova okruhu a pro zákazníky se zájmem o veletrhy a výstavy je stejně tak vzdálen jen deset minut jízdy od Brněnského výstaviště BVV. Díky své poloze hotel nabízí výhled na okolní scenérii prosluněné části Brněnské přehrady, jejíž břehy jsou vzdálené pouhých 300 metrů od hotelového komplexu.

Okolí skýtá mnoho příležitostí sportovního, turistického, cyklistického či jiného aktivního vyžití. Namátkou vybíráme plavbu parníkem, množství značených tras pro pěší i na kole, návštěva hradu Veveří či vyhlášené zoologické zahrady. V zimních měsících pak lze využít přehradu jako kluziště, pro projížďky na běžkách či procházky v zimní přírodě.
Parkování ZDARMA je zajištěno na dvou prostorných parkovištích přímo u hotelu, střežené kamerovým systémem.
Recepce mimo jiné poskytuje faxové a kopírovací služby, prodej drobného zboží.

Hotel poskytuje celkem 70 lůžek. Všechny pokoje jsou vybavené LCD TV, bezdrátovým připojením Wi-Fi, psacím stolem, toaletou, vlastní koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem, lednicí a balkónem s výhledem na hladinu Brněnské přehrady. Oba dva apartmány jsou navíc vybaveny obývací místností.

Součástí hotelového komplexu je i restaurace nabízející po celý den kvalitní jídla z české i mezinárodní kuchyně. Samotná restaurace má kapacitu 100 osob, krytá terasa k ní náležející má kapacitu 50 osob. V těchto prostorách je možné pořádat společenské, rodinné a kulturní akce, taneční večery, svatby (včetně obřadu), rauty, ale i školení, konference či firemní zasedání. Poskytujeme veškerý organizační servis akcí, včetně profesionální výzdoby.

Dominantou hotelu je vinný sklípek, který je zachován v původním tradičním stylu, sklípek pojme zhruba 60 osob.

Ubytovaným hostům nabízíme za příplatek wellness centrum s bazénem, infra, parní a finskou saunou a vířivku.

HOTEL FONTÁNA ubytování v hotelu

Fontána pro své hosty nabízí 70 lůžek - 19 prostorných dvoulůžkových pokojů s možností 6ti přistýlek, 6 trojlůžek, čtyřlůžko. Standartní pokoj je vybaven kompletním sociálním zařízením (sprchový kout nebo vana + toaleta), LCD televizorem, WI- FI připojením ZDARMA, lednicí, psacím stolem a balkónem s malebným výhledem na vodní plochu a okolní lesy.

Domácí mazlíčci mají vstup povolen.

Dále disponujeme 2 apartmány, které k výše zmíněnému komfortu přidávají ještě obývací místnost, trezor a prostornou vanu.

Recepce

Recepce Vás ubytuje mezi 14:00 a 20:00 a kromě klientského servisu poskytuje prodej drobného zboží. Hotel se uzamyká od 22:00 do 6:00.

Gastronomie

O naše klienty je postaráno také po gastronomické stránce. Součástí hotelu je restaurace s kapacitou 100 hostů a terasou pro 50. Po celý den nabízíme domácí stravu za výhodné ceny, a připravujeme různé víkendové akce. Zastřešená terasa pak v letních měsících láká k pořádání grilování či jiných společenských akcí. Prostor je vhodný také pro pořádání firemních zasedání, svateb (i s obřadem), rautů, školení, rodinných oslav či kulturních akcí s živou hudbou. Poskytujeme kompletní organizaci a výzdobu pořádaných akcí.

Okolí hotelu a Brno

Okolí skýtá mnoho příležitostí sportovního, turistického, cyklistického či jiného aktivního vyžití. Namátkou vybíráme plavbu parníkem, množství značených tras pro pěší i na kole, návštěva hradu Veveří či vyhlášené zoologické zahrady. Nedaleko se nachází golfové hřiště Kaskáda. V zimních měsících pak lze využít přehradu jako kluziště, pro projížďky na běžkách či procházky v tiché zimní přírodě.
Parkování je ZDARMA přímo u hotelu střežené kamerovým systémem.

Rezervovat ubytování v HOTEL FONTÁNA - Brno

Nejbližší ubytování v Brně a okolí

Ubytování Brno

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah