HOTEL PRAHA - Deštné v Orlických horách

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Praha *** v Deštném v Orlických horách se nachází přímo naproti sedačkové lanovce v lyžařském areálu v Deštné. Je dobře přístupný z hlavní silnice, parkování je před hotelem. Hotel je ve své novodobé historii provozován 12 let a nabízí komfortní ubytování, společně s kvalitními službami hotelové restaurace. Bonusem je skvělá poloha přímo u sjezdovek, nabízející krásnou přírodní scenerií vybízející k relaxaci, turistice, procházkám po okolí, sportovnímu vyžití, a v zimě především lyžování. / běžeckému i sjezdovému/. Hotel je znám také svými kvalitními službami, rodinnou atmosférou, osobním přístupem k hostům, což dokazují mnohé pozitivní recenze našich hostů. Ubytování je vhodné nejen pro jednotlivce, ale i pro početnější rodiny, menší skupiny i firemní akce. Kapacita hotelu- 13 pokojů.

HOTEL PRAHA ubytování v hotelu

Pokoje jsou vybaveny TV, rozkládací pohovkou/ dvoupřistýlka/, minilednicí, vlastní koupelnou se sprchou a WC. K dispozici je zdarma připojení na internet / WiFi/, apartmány jsou navíc vybaveny kuchyňským koutem.

Recepce

Služby hotelové recepce vyřizujeme přímo v restauraci, kde po vašem příjezdu provedete ubytovací formality, a to od 08:00 - do 20:30 hod, pozdější příjezdy či odjezdy lze domluvit individuelně.

Gastronomie

Restaurace hotelu Praha nabízí pokrmy domácí české kuchyně, oblíbené šťavnaté steaky, lehké zeleninové saláty, maličkosti k zasycení v podobě toastů a omelet, či palačinek, jídla pro děti, sladké dezerty i zmrzlinové poháry. Nechybí ani nabídka kvalitních vín, kávy piazza, horkých nápojů, nealko i alkoholických nápojů.

Okolí hotelu a Deštné v Orlických horách

Možnosti v okolí – aktivní turistika- množství značených turistických tras, vhodné podmínky pro cyklisty, rybaření, sběr hub, výchozí bod pro podnikání výletů do okolí / zámky Opočno, Častolovice, Rychnov n. Kněžnou, Kuks/, Zoo s vyhlášeným Safari parkem ve Dvoře Královém n. Labem, vojenské opevnění v Dobrošově, či nedaleký bunkr Hanička, romantické místo české historie – Babiččino údolí, a zámek v Ratibořicích. Pro aktivní využití volného času lze vyzkoušet i nedaleký lanový park, který nabízí zábavu nejen pro děti, ale i dospělé. Dále je zde půjčovna čtyřkolek, kolečkových běžek a bruslí. Kochat se nádhernými scenériemi Orlických hor můžete i ze hřbetu koně. Nedaleká jízdárna totiž celoročně nabízí jezdecké kurzy spojené s romantickými vyjížďkami do okolních kopců. Výhodné ceny lyžařských permanentek, ať již jednodenních, bodových či víkendových a výhodná poloha tohoto hotelu naproti sedačkové lanovce, kde probíhá i noční lyžování, předurčují ubytování v hotelu Praha k nanejvýš atraktivním nabídkám v tomto regionu.

Rezervovat ubytování v HOTEL PRAHA - Deštné v Orlických horách

Nejbližší ubytování v Deštném v Orlických horách a okolí

Ubytování Deštné v Orlických horách


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah