APARTMÁNY ŽELEZNÁ - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány u Staroměstského náměstí. – ubytování v apartmánech v historickém centru Prahy v Železné ulici, 50 metrů od Staroměstského náměstí.

Apartmány Praha centrum - Apartmán tvoří obývací pokoj, který lze použít i jako druhou ložnici pro 4 hosty, ložnice, kde jsou 2 postele s možností přistýlky. K vybavení patří satelitní televize - 100 programů. Z chodby spojující obývací pokoj a ložnici je vstup do koupelny a WC. - více Pokoje jsou umístěny přímo pod střechou domu u Staroměstského náměstí a výhled ze 3 střešních a 2 velkých oken je neopakovatelný. Apartmán je pěkně zařízený s kuchyňským koutem. Bezdrátový internet WiFi. Recepce v přízemí domu od 10:00 do 20:00 hodin. Nejlepší je zaparkovat na hlídaném podzemním parkovišti na náměstí Jana Palacha v Praze 1. Když zaparkujete (nezapomeňte si vzít parkovací kartu s sebou) dojdete po 200 metrech Kaprovou ulicí na Staroměstské náměstí a jedna ulice z něj je Železná a tady už nás najdete. Parkovné zde stojí 40, - Kč/hod. nebo 550, - Kč na celý den.

Domácím zvířatům vstup povolen Internet Kuchyně Wifi

Vybavení pokojů

CD přehrávač Internet Koupelna se sprchou Lednice Satelit Televizor WC na pokoji

Stravovací služby

Na základní úpravu jídla jsou v apartmánu k dispozici mikrovlnná trouba, elektrický dvojplotýnkový vařič, kávovar, varná konvice a lednička. V okolí můžete navštívit spousty malebných restaurací a jídlo je za ceny již od 100, - Kč. Doporučujeme chodit do menších ulic, kde jsou výrazně nižší ceny a rozhodně lepší atmosféra než na hlavních turistických trasách. Za večer jich můžete projít více, protože to stojí za to.

Sportovní možnosti

Cca 200 m od bytu je hotel Inter Continental, kde naleznete bazén, fitness, saunu, solárium, masáže apod. Další sportovní centra Haštal, Squash v 1. patře, Svatováclavský Club Squashe a mnoho dalších.

Bazén vnitřní 200 m Beauty salon 200 m Masáže 200 m Sauna 200 m Solárium 200 m Squash 200 m

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY ŽELEZNÁ - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah