ANDĚL APARTMÁNY - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Hotel je v současné době nově po rekonstrukci!

Anděl Apartmány se nachází v bezprostřední blízkosti nákupního centra NOVÝ SMÍCHOV. Velkou výhodou je výborná dopravní dostupnost - 150 m od st. metra Anděl a autobusového nádraží Na Knížecí, 2 st. tram na vlakové nádraží Praha Smichov. Historické centrum Prahy je vzdálené jen několik minut. Nabízíme ubytování ve 13 prostorných apartmánech, vybavených lcd televizí, varnou konvicí, mikrovlnou troubou a lednicí. WC a sprcha je součástí každého apartmánu. Ubytování je vhodné jak pro rodiny s dětmi tak pro obchodníky na cestách. Ve všech prostorách je možnost zdarma připojení bezdrátového internetu - wifi. Příjemný personál recepce vám zajistí poznávací a Anděl Apartmány se nachází v bezprostřední blízkosti nákupního centra NOVÝ SMÍCHOV. Velkou výhodou je výborná dopravní dostupnost - 150 m od st. metra Anděl a autobusového nádraží Na Knížecí, 2 st. tram na vlakové nádraží Praha Smichov. Historické centrum Prahy je vzdálené jen několik minut. Nabízíme ubytování ve 13 prostorných apartmánech, vybavených lcd televizí, varnou konvicí, mikrovlnou troubou a lednicí. WC a sprcha je součástí každého apartmánu. Ubytování je vhodné jak pro rodiny s dětmi tak pro obchodníky na cestách. Ve všech prostorách je možnost zdarma připojení bezdrátového internetu - wifi. Příjemný personál recepce vám zajistí poznávací a okružní jízdy, vstupenky do galerií, divadel apod jízdy, vstupenky do galerií, divadel apod

ANDĚL APARTMÁNY se nachází v bezprostřední blízkosti nákupního centra NOVÝ SMÍCHOV. Velkou výhodou je výborná dopravní dostupnost - 150 m od st. metra Anděl a autobusového nádraží Na Knížecí, 2 st. tram na vlakové nádraží Praha Smíchov. Do historického centra Prahy se za několik minut dostanete tramvají. Nabízíme ubytování ve 13 prostorných apartmánech, vybavených lcd televizí, varnou konvicí, mikrovlnou troubou a lednicí. WC a sprcha je součástí každého apartmánu. Ubytování je vhodné jak pro rodiny s dětmi, tak pro obchodníky na cestách. Ve všech prostorách je možnost zdarma připojení k bezdrátovému internetu – WiFi s rychlostí až 8 Mb. Příjemný personál recepce vám zajistí poznávací a okružní jízdy, vstupenky do galerií, divadel apod. Hotel je k červnu 2015 kompletně po rekonstrukci.

ANDĚL APARTMÁNY ubytování v apartmánu

Apartmány jsou nově zrekonstruované, vybavené LCD TV, varnou konvicí, mikrovlnnou troubou a lednicí. Hosté si tedy mohou na pokoji uvařit čaj, ohřát jídlo, které si uloží v lednici přímo na pokoji. Součástí všech apartmánů je WC a koupelna se sprchou. V případě zájmu o spolupráci možno zajistit prohlídku všech prostor. V objektu Anděl apartmány mají klienti k dispozici wellness centrum se saunou a vířivkou. Snídaně jsou zajištěné formou bufetu v snídaňové restauraci, v letních měsících možno snídat v zahradní restauraci v zázemí objektu.

Recepce

recepce je k dispozici 24 hodin denně

Gastronomie

snídaně podávaná formou bufetových snídaní

Okolí apartmánu a Praha

ANDĚL APARTMÁNY se nachází v bezprostřední blízkosti nákupního centra NOVÝ SMÍCHOV. Velkou výhodou je výborná dopravní dostupnost - 150 m od st. metra Anděl a autobusového nádraží Na Knížecí, 2 st. tram na vlakové nádraží Praha Smíchov. Do historického centra Prahy se za několik minut dostanete tramvají. V blízkosti se nachází park, množství restaurací. Hotel se nachází v blízkosti městských památek.

Rezervovat ubytování v ANDĚL APARTMÁNY - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah