HOTEL BALBÍN - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel BALBÍN se nachází v bezprostředním centru Prahy asi 300 metrů od Václavského náměstí a Národního muzea.

Nadstandardně vybavené pokoje jsou situovány v horních poschodích historické městské budovy z 19. století. K dispozici je výtah. V penzionu je anglicky mluvící personál, který vám ochotně poskytne turistické informace nebo zarezervuje vybranou službu, a internet zdarma.

HOTEL BALBÍN ubytování v hotelu

Penzion nabízí 16 nadstandardně vybavených pokojů a bezplatnou WiFi síť pro připojení k internetu. Pokoje jsou nekuřácké, funkčně zařízené a nabízejí vlastní koupelnu a satelitní TV.

Gastronomie

Součástí ceny ubytování je snídaně. V blízké okolí hotelu se nachází celá řada restauračních zařízení.

Okolí hotelu a Praha

Penzion Balbín se nachází v bezprostředním centru Prahy asi 300 metrů od Národní opery a Václavského náměstí, které lze považovat za pražské kulturní i obchodní centrum. Jeho dominantou je socha sv. Václava - symbol české státnosti. V horní části Václavského náměstí se nachází Národní muzeum, kde je vystaveno několik stálých expozic i aktuálních výstav. Příjemnou procházkou se z penzionu za 30 minut dostanete přes Václavské náměstí, Staroměstské náměstí s Orlojem, Židovskou čtvrť a Karlův most až naPražský hrad nebo přes Národní třídu k Národnímu divadlu. Na opačnou stranu dojdete za chvíli pěšky na náměstí Míru, kde se tyčí k nebi chrám svaté Ludmily. O něco dále, na náměstí Jiřího z Poděbrad, se nachází moderní římskokatolický kostel Nejsvětějšího Srdce Páně. Za trochou klidu a relaxace můžete vyrazit do nedalekých Riegrových sadů. V okolních uličkách najdete spoustu restaurací a barů, kde se nejenom dobře najíte, ale i pěkně pobavíte. Za zkoušku stojí např. restaurace U sádlů, Balbínova poetická hospůdka, pub Pastička, italská restauraceAromi nebo restaurace Ztráty & Nálezy. Chcete-li vidět celou Prahu z výšky jak na dlani, navštivte nedalekou Žižkovskou věž s vyhlídkou a restaurací.

Rezervovat ubytování v HOTEL BALBÍN - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah