U MALÉHO VÍTKA - Český Krumlov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotýlek U Malého Vítka je umístěn v srdci historického centra Českého Krumlova. Najdete nás v Radniční ulici, která je spojnicí vnitřního města s podzámčím nazývaném Latrán, cca 20 metrů pod náměstím.

Všechny tři domy, které jsou hotelovým provozem propojeny, jsou gotického původu s patrnými renesančními i mladšími dostavbami a přestavbami. Vývoj všech tří objektů spolu více či méně v různých obdobích souvisel. Dva spojené domy v Radniční ulici mají barokně klasicistní fasády. Samostatný dům v Panské ulici má průčelí gotického původu s portálem z 2. poloviny 15. století s obrazem sv. Antonína Paduánského z roku 1673. Ubytovací kapacita našeho hotýlku čítá celkem 20 pokojů se 45 lůžky. Každý z našich pokojů je originálně vyřešen jak po výtvarné, tak architektonické stránce. Veškeré zařízení celého objektu je vyrobeno ze dřeva – od podlah, podkrovních stropů přes nábytkové zařízení. Nabízíme standardní sociální vybavení, každý z pokojů je vybaven vlastním sprchovým koutem s toaletou. U pokojů Superior je umístěna vana v prostoru originálního interiéru. Interiéry hotelu jsou striktně nekuřácké, kromě terasy, která je hostům vždy k dispozici.

U MALÉHO VÍTKA ubytování v hotelu

Každý z našich pokojů je originálně vyřešen jak po výtvarné, tak po architektonické stránce. Veškeré zařízení celého objektu je vyrobeno ze dřeva – od podlah, podkrovních stropů přes nábytkové zařízení. Standardně je ve vybavení pokojů sociální zařízení (sprchový kout s toaletou). V pokojích Superior je k sprchového koutu navíc vana v prostoru pokoje. Kromě pokojů Malý Vítek, který má pouze vanu v prostoru. Pokoj & . 34; strašidlo Buru Buru& . 34; jako jediný nemá pokoj v prostoru pokoje, ale pouze v koupelně. Hotel není vybaven výtahem a klimatizací, a proto nám, prosím, dejte vědět o potřebě umístnění Vašeho pokoje v nižších patrech již při rezervování Vašeho pobytu s ohledem na vyšší věk a zdravotní problémy. Chápejte prosím, že v sezoně je pak velmi těžké, či nemožné, pokoje prohodit až v den Vašeho příjezdu. Interiéry hotelu jsou striktně nekuřácké, kromě terasy, která je kuřákům vždy k dispozici. Kouření z okna pokoje je chápáno jako kouření uvnitř budovy a bude mít za následek vysoký poplatek účtovaný hostovi.

Recepce

Po - Ne - 08:00 - 19:00 hod. Vánoce: 24. 12. 08.00 - 16.00 hod Nouzový stav: 08.00 - 14.00 hod.

Gastronomie

Snídaně v ceně ubytování.

Okolí hotelu a Český Krumlov

Historické město Český krumlov, jehož centrum je zapsané na seznamu pamtek UNESCO nabízí celou řadu nádherných míst a mnoho příkladů historické architektury na malém prostoru. Můžete navštívit obří zámecký komplex a po Plášťovém mostě dojít na zámeckou zahradu s proslulým otáčivým hledištěm nebo si prohlédnout Dolní hrad. Dále se můžete projít po Latránu, podívat se na kláštery nebo se projít po Starém městě s úzkými uličkami plnými historických domů nebo také na březích okolo Vltavy, kde se hrdě tyčí kostel sv. Víta.

Rezervovat ubytování v U MALÉHO VÍTKA - Český Krumlov

Nejbližší ubytování v Českém Krumlově a okolí

Ubytování Český Krumlov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah