APARTMENTS PRAHA 6

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více

Popis ubytování

Jsme malý rodinný penzion s více než 10tiletou tradicí. Naším cílem je vytvořit ubytování, kde se i na dovolené nebo služební cestě budete cítit jako doma. Prioritou je pro nás spokojenost hostů a osobní přístup ke každému z nich. Prostředí hotelu je jednoduché, ale útulné.

Těšíme se na Vaši návštěvu.

Náš penzion leží ve velmi malebné části Prahy – Břevnově. Jde o velmi klidnou lokalitu přímo sousedící s historickými Hradčany, kde leží mimo jiné Pražský Hrad. Zároveň se k nám dostanete velmi snadno ať přijíždíte autem, vlakem nebo autobusem nebo přilétáte letadlem. Z letiště, autobusového a vlakového nádraží se k nám dostanete snadno hromadnou dopravou nebo můžete využít našich služeb. V sekci „Služby“ najdete možnost objednat si přes nás transfer s veškerým servisem. Na recepci se s námi domluvíte plynně česky a anglicky.

V blízkém okolí apartmánů najdete vše, co můžete pro svůj pobyt potřebovat – samoobsluhu a drobné obchody s potravinami (včetně řeznictví, pekárny a bio obchodu), drogérii, lékárnu, banku, bankomat pro výběr v CZK i v EUR, poštu, čistírnu oblečení, kadeřnictví, masáže, saunu, solárium, bazén i koupaliště, fitness centrum, tenisové a squashové kurty, atd. V případě nouze je do 10 minut autem dostupná zdravotnická pohotovost pro děti i dospělé.

APARTMENTS PRAHA 6 ubytování

Můžete si vybrat z 15 zrekonstruovaných apartmánů různých kapacit (2-10 osob). Všechny apartmány jsou zařízené ke krátkodobému i dlouhodobému pronájmu. Jsou vhodné podle velikosti jak pro jednotlivce a dvojice tak pro početnější skupiny lidí, rodiny s dětmi, studenty a skupiny přátel. Některé pokoje mají balkón nebo terasu s nádherným výhledem na město nebo na upravené nádvoří se spoustou zeleně.

Všechny pokoje mají vybavenou kuchyň (elektrický vařič, varná konvice, mikrovlnná trouba, lednice, nádobí) a TV se satelitem. Samozřejmostí je vlastní koupelna. V budově je výtah ze zvýšeného přízemí do 3. patra. V celém objektu je vysokorychlostní wi-fi.

Recepce

Po: 8-17

Út - 8-17

St: 8-17

Čt: 8-17

Pá: 8-17

So: 8-17

Ne: 8-17

Gastronomie

Doporučení na stravování v okolí hotelu:

Na oběd či večeři:

Restaurace Na Marjánce – 330 metrů
Bělohorská 35, 169 00 Praha 6

Restaurace Farma Jonas – 130 metrů

Šlikova 293/27 Břevnov, Praha 6

Na kávu, snídani či rychlý oběd:

Restaurace a kavárna Moje Kredenc – 220 metrů

Bělohorská 26, Praha 6

Na kávu, snídani či pro sladkou tečku:

Kavárna a zmrzlinárna Angelato – 260 metrů

Bělohorská 50 169 00 Praha 6

Pekárna Panos – 260 metrů

Bělohorská 416/25, 162 00 Praha 6-Břevnov

Okolí chalupy a Praha

Břevnov je jedna z lukrativních částí Prahy v blízkosti centra města. Jde o klidnou čtvrť spíš maloměstského ražení, která leží v bezprostřední blízkosti jak významných historických památek tak rozlehlých zelených ploch vhodných k vycházkám i sportovním aktivitám. Také se od nás dostanete velmi snadno autem do zoologické zahrady v Tróje nebo do parku Stromovka.

V dochozí vzdálenosti od našeho penzionu jsou tato zajímavá místa:

Pražský Hrad – 10 minut pěšky

Břevnovský klášter s tradičním minipivovarem – 15 minut pěšky, 3 minuty tramvají

Strahovský klášter s tradičním minipivovarem – 7 minut pěšky

Park Ladronka – 10 minut pěšky, 5 minut tramvají

Petřín – 10 minut pěšky

Obora Hvězda – 20 minut pěšky, 5 minut tramvají

Strahovský stadion – 10 minut pěšky

Rezervovat ubytování v APARTMENTS PRAHA 6

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah