PENZION RESTAURANT CENTRUM - České Budějovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

PENZION CENTRUM se nachází v historické budově v samotném centru Českých Budějovic, v Biskupské ulici, tj. v nejtěsnější blízkosti historického budějovického náměstí.
Penzion nabízí celkem 32 lůžek ve 2–, 3– a 4lůžkových pokojích, prostorných a komfortně vybavených, s vlastním WC, koupelnou, TV se satelitním přijímačem a telefonem s přímou volbou. Snídaně jsou podávány formou bufetu.

NYNÍ UBYTOVÁNÍ SE SLEVOU.
Penzion Centrum dále nabízí tyto doplňkové služby:
- dětská přistýlka
- wi-fi internetové připojení
- denní tisk
- úschovna kol
- praní prádla
Přestože je penzion situován v historické budově, disponuje výtahem.

Penzion stojí v bezprostředním sousedství řeky Vltavy, která centrem města protéká. Poskytuje tudíž ideální základnu pro ty návštěvníky, kteří chtějí v Českých Budějovicích nejen přespat, ale zároveň i poznávat a bavit se. Blízký břeh řeky Vltavy lemuje zároveň stěžejní českobudějovická cyklostezka, takže penzion je svou polohou strategicky zajímavý pro všechny, kteří touží trávit dovolenou aktivně, sportovně.
Takto naladění hosté a především cykloturisté mají v penzionu vytvořeno všestranné zázemí. Penzion Centrum je držitelem certifikátu Cyklisté Vítáni© (Cyclist Welcome©) a v roce 2007 byl vyhodnocen jako nejlepší penzion jihočeského regionu v hodnocení úrovně služeb poskytovaných cyklistům.

PENZION RESTAURANT CENTRUM ubytování v pensionu

Penzion nabízí celkem 32 lůžek ve 2–, 3– a 4lůžkových pokojích, prostorných a komfortně vybavených, s vlastním WC, koupelnou, TV se satelitním přijímačem a telefonem s přímou volbou. Pokoje jsou svojí velikostí nadstandartní a velice útulné.

Recepce

Pondělí až neděle 07:00 - 21:00 hodin

Gastronomie

Snídaně je podávána formou bufetu. Rozmanitost je zaručena od müsli a jogurtu až po míchaná vajíčka. Příznivci zdravého životního stylu mohou v rámci objektu využívat restaurantu GREENHOUSE, který nabízí škálu jídel i nápojů, splňujících kritéria zdravého stravování.

Okolí pensionu a České Budějovice

Penzion se nachází v samotném centru Českých Budějovic, cca 50 metrů od hlavního náměstí. V okruhu do jednoho kilometru se nachází zimní stadion, plavecký stadion a všesportovní hala.

Rezervovat ubytování v PENZION RESTAURANT CENTRUM - České Budějovice

Nejbližší ubytování v Českých Budějovicích a okolí

Ubytování České Budějovice


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah