VOLCANO SPA HOTEL - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Volcano Spa hotel je luxusní čtyřhvězdičkový hotel inspirovaný krásou přírody, která jej obklopuje. Tento butikový hotel na úpatí sopky avšak nedaleko centra Prahy nabízí 16 pokojů a apartmá pojmenovaných po nejznámějších sopkách světa Unikátní koncept tohoto luxusního hotelu se doplňuje s vybavením pokojů a vyjimečnými službami.

Hostům je k dispozici rozsáhlé fitness a wellness centrum, spa zone. Pobyt ve stylovém Volcano Spa Hotelu, je ideálním místem pro milovníky přírody a zdravého životního stylu. Všechny pokoje jsou komfortně a originálně designově zařízeny. Součástí vybavení pokojů je mezinárodní satelitní TV s plochou obrazovkou, pracovní stůl s kancelářskou židlí, věstavěná skříň, telefon s přímou volbou, minibar, trezor DIGI Laptop, bezpečnostní zámky a nehořlavý koberec. Koupelny mají vanu nebo sprchu a jsou vybaveny fénem.

VOLCANO SPA HOTEL ubytování v hotelu

Hotel má nekuřácké pokoje a jeden z pokojů je upraven pro hendikepované hosty s bezbariérovým přístupem. V luxusní koupelně Vás ráno pohladí paprsek denního světla. Všechny pokoje nabízí hostům dostatečný prostor jak pro relaxaci, tak i práci a to vše s výhledem do přírody.

Recepce

Nepřetržitý provoz recepce 24h.

Gastronomie

Menu ve Volcano Grill House se mění každou sezonu, aby reflektovalo náš závazek k servírování nejčerstvějších produktů, které jsou k dispozici. Při přípravě našich pokrmů se snažíme uplatňovat moderní metody a technologie přípravy pokrmů a také kombinovat a využívat nejlepší dovážené suroviny a kvalitu domácích produktů, masa a ryb v naší nabídce. Jsme přesvědčeni, že čím lepší je kvalita použitých surovin, tím působivější je konečný výsledek. Věříme, že spojením originální kuchyně, spolehlivého servisu, inspirujícího prostředí a příjemnou atmosférou Vám připravíme jedinečný zážitek.

Okolí hotelu a Praha

V okolí Volcano Spa hotelu najdete mnoho zajímavostí. Snadno dostupná je přírodní rezervace Prokopské údolí, které zahrnuje údolí na jihozápadě Prahy. Přírodní rezervace zaujímá území mezi Jinonicemi a Zlíchovem na obou stranách Prokopského údolí včetně vrchu Děvína a okolních kopců zvaných Dívčí hrady (Dívčí hrady je také název čtvrti severně od Děvína). Národní přírodní památka Požáry, národní přírodní památka Dalejský profil, národní přírodní památka U Nového mlýna, přírodní památka Opatřilka - Červený lom, přírodní rezervace Prokopské údolí, přírodní památka Ctirad.

Rezervovat ubytování v VOLCANO SPA HOTEL - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah