GREEN INN HOTEL - Ostravice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Green Inn je umístěn v srdci Golf & Ski Resortu a poskytuje svým návštěvníkům fascinující výhledy na beskydské údolí. Nachází se v regionu pěti 18-ti jamkových golfových hřišť.

HotelGreen Innje umístěn v srdci Golf & Ski Resortu a poskytuje svým návštěvníkům fascinující výhledy na beskydské údolí. Komplex sedmi budov se nachází v těsné blízkosti golfového hřiště.

Celkem 36 prostorných pokojů, studií a apartmánů vybavených přírodními materiály navozuje pocit domácího prostředí, kde každý pečlivě připravený detail řekne: „Přijeli jste na svou vysněnou horskou chatu, buďte zde jako doma! “ Hotelové pokoje nabízí komfortní způsob trávení dovolené i pořádání firemních pobytových akcí.

GREEN INN HOTEL ubytování v hotelu

6× STANDARD Dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí. 12× STANDARD S TERASOU Dvoulůžkový pokoj s oddělitelnými postelemi a terasou. 12× COMFORT+ S BALKÓNEM Prostorný dvoulůžkový pokoj s oddělitelnými postelemi a dvousedačkou, možnost přistýlky, balkón. 1× SUPERIOR Dvoulůžkový, nadstandardně vybavený pokoj s manželskou postelí. 2× SUPERIOR STUDIO S TERASOU Dvoulůžkový, nadstandardně vybavený pokoj s manželskou postelí, kuchyňským koutem a extra prostornou terasou. 1× SUPERIOR PANORAMATICKÉ APARTMÁ S TERASOU Nadstandardně vybavené apartmá s oddělenou ložnicí a panoramatickým výhledem na Lysou horu přímo z manželské postele, oddělená šatna. Obývací část s možností druhé manželské postele se sedací soupravou a kuchyňským koutem. Prostorná terasa, kapacita až 4 osoby. 2× SUPERIOR APARTMÁ+ Prostorné, nadstandardně vybavené apartmá s oddělenou ložnicí s manželskou postelí. Obývací část s možností druhé manželské postele se sedací soupravou a kuchyňským koutem. Kapacita až 4 osoby.

Recepce

7:00 - 22:30

Gastronomie

Hosté hotelu mají v ceně ubytování započítanou snídani v restauraci v budově golfového klubu. Obědy a večeře je možno objednávat formou A la carte. Otevřená kuchyně nabízí vždy nápadité menu z BIO surovin, původem ze zdejší oblasti. Připravte se na tumblování mas, krajové speciality a vlastní uzeniny bez fosfátů, dusičnanů a barviv, uzené domácí sýry, sladkovodní ryby s místních ekofarem a mořské ryby, nepečené dorty ze syrovátky, smetanových sýrů a jogurtů s čerstvým ovocem...

Okolí hotelu a Ostravice

Areál v letním období nabízí aktivní trávení odpočinku především v podobě hry a tréninku golfu, dále pak výjimečné možnosti pěší turistiky a cyklotrasy po beskydských pohořích, nordic walking, wellness služby. Nedaleko resortu je lanové centrum, možnost vyjížďky na koních a návštěvy nedalekých turistických středisek (Valašské muzeum v přírodě, Pustevny, Lysá hora, Hukvaldy, Štramberk, atd. V zimním období je návštěvníkům k dispozici areál běžeckého lyžování (nacházející se přímo v resortu) s 3,75 km upravovaných osvětlených běžeckých tras, dále je zde možnost navštěvovat blízká lyžařská střediska (lyžařský areál v Ostravici, Solárka ve Frýdlantě nad Ostravicí, Bílá Ski Centrum, Pustevny a další), wellness služby a pěší turistika. Přímo v Ostravici je možnost půjčení lyžařského vybavení.

Rezervovat ubytování v GREEN INN HOTEL - Ostravice

Nejbližší ubytování v Ostravici a okolí

Ubytování Ostravice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah