SPA RESORT TREE OF LIFE - Lázně Bělohrad

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

V těsné blízkosti 130letých léčebných lázní v Lázních Bělohradě, uprostřed přírody, 90 minut od hlavního města Prahy, jsme otevřeli nový, originálně řešený lázeňský resort Strom života. Resort, kde i matky s malými dětmi najdou vše, co potřebují a kde je možné propojit terapii s dobrodružstvím v přírodě. Lázeňský resort nabízí kompletní spektrum lázeňských procedur, Exotic Spa, Beauty Spa, luxusní restaurace, salonek i kolonádní promenádu komunikující s originální zahradou. Za branou resortu najdete další překvapení – slatinná jezírka, tenisové kurty, profesionální minigolf i lyžařské terény v hodinu vzdálených Krkonoších. Můžete zde rybařit i pořádat pikniky v přírodě.

SPA RESORT TREE OF LIFE ubytování v hotelu

Bezbariérový pokoj Koupelna se sprchou Vysoušeč vlasů WC + bidet Balkón Klimatizace Minibar Internet Telefon TV SAT (LCD s úhlopříčkou 66cm) Trezor Standardní pokoj Koupelna s vanou nebo se sprchou Vysoušeč vlasů WC + bidet Balkón Klimatizace Minibar Internet Telefon TV SAT (LCD s úhlopříčkou 66cm) Trezor Apartmán Koupelna s rohovou vanou a sprchou Vysoušeč vlasů 2× WC + bidet Kuchyňka (set na přípravu čaje a kávy) Balkón Klimatizace Minibar Internet Telefon TV SAT (LCD s úhlopříčkou 66cm) Trezor Obývací pokoj Ložnice

Recepce

24 hodin denně

Gastronomie

Restaurace Vernissage je restaurací plná denního světla a příjemné atmosféry. Ochutnáte regionální pokrmy i jídla z celého světa. Na výběr je bohatý bufet, nabídka à la carte nebo vícechodové speciální menu.

Otevírací doba denně: 12:00 - 22:00

Okolí hotelu a Lázně Bělohrad

V okolí Tree of Life se nachází řada míst, která stojí za návštěvu. Safari park Dvůr Králové nad Labem s nočními safari jízdami, Český ráj s dechberoucími výhledy do krajiny, barokní perla východních Čech Hospital Kuks či nejvyšší tuzemské pohoří Krkonoše. Navštívít tato místa můžete sami nebo v rámci organizovaných výletů, které pro vás každý měsíc připravujeme.

Rezervovat ubytování v SPA RESORT TREE OF LIFE - Lázně Bělohrad

Nejbližší ubytování v Lázních Bělohrad a okolí

Ubytování Lázně Bělohrad

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah