LE PALAIS HOTEL PRAHA

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Jedinečný Le Palais Art Hotel Prague nabízí svým hostům styl, eleganci i pohodlí. Budova byla postavena v roce 1897 a stojí v honosné čtvrti Vinohrady na Praze 2, v klidné části, ale přesto jen několik minut od srdce metropole.

Každý z hostů hotelu může vychutnat spojení atmosféry doby Belle Époque a moderních technologií. K vidění jsou zde nejen autentické stropy od světoznámého malíře Luďka Marolda, který zde na konci devatenáctého století žil a tvořil Elegantní, ale přesto stále uvolněnou atmosféru skvěle doplňují i další umělecká díla, která jsou vystavená ve veřejných prostorách v celém hotelu, např. sbírka grafik představitele francouzského konstruktivismu Le Corbusier.

Pro hosty je zde připraveno ubytování v 72 luxusních pokojích a apartmánech, fine dining restaurace Artista s překrásným výhledem na Prahu, Lobby Bar s širokou nabídkou luxusních vín i osvěžujících míchaných drinků a několik prostorných konferenčních místností. Návštěvník si může navíc dopřát odpočinek v hotelovém wellness centru, kde ho čekají nejen příjemné masáže, ale také sauna, aroma sprchy i nadstandardně vybavená posilovna. Pokud někdo zamíří do Prahy autem, není problém zaparkovat ve vlastních podzemních garážích.

Hotel nabízí celkem 72 pokojů a aparmánů ve 4 kategoriích - Standard, Deluxe, Executive a Luxury Suite.

Všechny pokoje mají nejmodernější vybavení, s klimatizací, telefonem s přímou volbou, širokopásmovým internetem, satelitní TV, DVD přehrávačem, trezorem, mramorovou koupelnou s podlahovým vytápěním, vysoušečem vlasů, Hosté mají navíc k dispozici minibar (za poplatek), čaj a kávu na pokoji, službu čištění obuvi a volný vstup do hotelového fitness.

Další benefity jsou v závislosti na vybrané kategorii.

LE PALAIS HOTEL PRAHA ubytování v hotelu

Pokoje:

Pokoje Standard (25 m²) s postelí velikosti Queen se nacházejí v podkroví. V ceně je zahrnut vstup do fitnes.

V ceně za pokoj Deluxe (25 m²) s postelí královské velikosti, V ceně je zahrnut vstup do fitness a 25% sleva na vstup do hotelového wellnes.

Ve všech pokojích Executive (34 m²) je postel královské velikosti a 2 čalouněná křesla. V ceně je zahrnut vstup do fitness, 50% sleva na vstup do hotelového wellnes a další benefity

Luxury suite:

Každý ze sedmi rozdílných apartmánů nabízí jedinečný zážitek. V ceně této kategorie je několik benefitů a to včetně volného vstupu do hotelového wellness.

Stylové apartmá Bellevue (65 m²) má 2 samostatné vchody, předsíňku se stropní malbou „al secco“, velký obývací pokoj, samostatnou ložnici a mramorovou koupelnu s vanou a sprchou.

Apartmá Boheme (94 m²) se skládá z ložnice a 2 obývacích pokojů se samostatným vstupem a nabízí nádherný výhled na město. Stropy obou obývacích pokojů jsou zdobeny originálními malbami „al secco“. Mramorová koupelna je vybavena vanou, sprchou a dvojitým umyvadlem.

Apartmá Belle Epoque (72 m²) má 1 oddělenou ložnici a 1 velký obývací pokoj se 2 samostatnými vchody a otevřeným krbem. Na unikátní stropní fresce jsou vyobrazeni hodující andělé.

Apartmá Marold (72 m²) má 3 samostatné vchody, oddělenou ložnici a velký obývací pokoj, v němž je stropní malba olejem na sádrovém podkladu k nerozeznání od kresby dřeva. Atmosféru luxusu podtrhuje otevřený krb.

Apartmá Belvedere (74 m²) je ohromující věžová rezidence s komfortní ložnicí, předsíní se starožitným psacím stolem a velkým obývacím pokojem. Z proskleného výklenku se otevírá nádherný výhled na Prahu. Mramorová koupelna je vybavena vanou, sprchou a dvojitým umyvadlem.

Apartmá Balcony (63 m²) je rozděleno na 1 komfortní ložnici se samostatným vchodem, 1 oddělený obývací pokoj a 1 mramorovou koupelnu s vanou a sprchou. Z balkónu je překrásný výhled na pražské domy.

Recepce

Recepce je otevřena 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.

Gastronomie

Restaurace Artista je ideálním místem nejen pro milovníky kvalitní gastronomie. Nabízí inovativní a nekonvenční českou i zahraniční kuchyni. Tým profesionálů klade u každého chodu důraz na použití pouze těch nejlepších sezónních surovin od lokálních dodavatelů. Je jen na našich hostech, jestli si zde chtějí vychutnat lehký Business Lunch nebo si užít klidnou a nezapomenutelnou luxusní večeři. Ke každému jídlu nabízíme široký výběr kvalitních vín, osvěžujících míchaných nápojů, ale i točeného piva. To vše si náš host může užít na terase s překrásným výhledem na Nuselské údolí a Nové město. O jedinečný kulinářský zážitek se postará šéfkuchař, který má dlouholeté zkušenosti z restaurací od Turecka, přes Srí Lanku až po Velkou Británii, a jeho tým.

Le Palais Lobby Bar je vhodné místo pro klidné každodenní posezení s přáteli, ale i setkání s důležitými obchodními partnery. Host zde nalezne široký sortiment oblíbených míchaných nápojů, skvělého vína, prémiových destilátu, poctivého točeného piva, sezónní výběr barových jídel, ale i originální dezerty našich cukrářů.

Součástí Lobby Baru je i klidná oddělená knihovna, která nabízí útulné posezení u krbu s atmosférou konce devatenáctého století, kdy Evropa žila uhrančivým a bohatým stylem Belle Époque.

Rezervovat ubytování v LE PALAIS HOTEL PRAHA

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah