HOTEL NOVÝ DŮM - Hejnice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Spa Resort Libverda - Hotel Nový Dům je největším a zároveň nejnovějším hotelem v celém lázeňském komplexu. Nabízí ubytování ve zrekonstruovaných dvoulůžkových pokojích a apartmánech s vlastním balkónem. V hotelu s celkovou kapacitou 363 lůžek ve 177 pokojích se nachází centrální recepce, vyhlídková terasa s vyhlídkou na nejvyšší vrchol Jizerských hor Smrk a v prostorách také hostům k dispozici internetová wifi-síť.

Právě v hotelu Nový Dům je centrální recepce sloužící k ubytování všech hostů. Naleznete tu také oddělení „Guest Service“, které Vám poskytne jakékoliv informace - zprostředkuje výlet, nebo objedná vstupenky. V posledním patře hotelu najdete vyhlídkovou terasu, z níž je výhled na nejvyšší horu Jizerských hor Smrk.

HOTEL NOVÝ DŮM ubytování v hotelu

TV-SAT, rádio, koupelna-WC, vysoušeč vlasů, telefon, bar (kavárna), fitness, knihovna, minigolf, výtah, bezbariérový přístup, parkoviště, zdravotní úsek. Možnost pronájmu ledničky v pokojích kategorie standart za poplatek; v apartmánech je lednička zahrnuta v ceně pobytu.

Gastronomie

Lázeňští hosté se stravují v restauraci Clam Gallas Palác, která se nachází v centrální časti areálu, přímo vedle lázeňské kolonády. Hostům nabízíme snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu.

Rezervovat ubytování v HOTEL NOVÝ DŮM - Hejnice

Nejbližší ubytování v Hejnicích a okolí

Ubytování Hejnice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah