HOTEL ČERNÝ SLON - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Černý slon se nachází přímo v srdci Prahy, jen pár kroků od Staroměstského náměstí (na Starém Městě). Wifi připojení zdarma v celém hotelu.

Hotel Černý Slon, z jehož zdí na vás dýchne duch jeho rodného 14. století, nabízí komfortní ubytování století jednadvacátého.

Služby našeho hotelu: Wifi zdarma, non stop recepce, směnárna, informace, rezervace vstupenek, restaurací, výletů, půjčování aut, hotelové taxi, potvrzování letů, odesílání pošty, možnost úschovy zavazadel zdarma, praní prádla do 24 hodin.

HOTEL ČERNÝ SLON ubytování v hotelu

Jednolůžkový pokoj: koupelna s vanou, fén, WC, bidet, trezor, minibar, šatní skříň, zrcadlo, psací stůl, jednolůžková postel, TV, SAT, telefon, připojení na internet, k dispozici donáška jídel na pokoj, praní prádla. Dvoulůžkový pokoj: koupelna s vanou, fén, WC, bidet, trezor, minibar, šatní skříň, zrcadlo, psací stůl, manželská postel, TV, SAT, telefon, připojení na internet, k dispozici donáška jídel na pokoj, praní prádla. Twin: koupelna s vanou, fén, WC, bidet, trezor, minibar, šatní skříň, zrcadlo, psací stůl, oddělená lůžka, TV, SAT, telefon, připojení na internet, k dispozici donáška jídel na pokoj, praní prádla. Třílůžkový pokoj: koupelna s vanou, fén, WC, bidet, trezor, minibar, šatní skříň, zrcadlo, psací stůl, manželská postel plus jednolůžková postel nebo tři samostatná oddělená lůžka, TV, SAT, telefon, připojení na internet, k dispozici donáška jídel na pokoj, praní prádla.

Recepce

Recepce je otevřená non-stop.

Gastronomie

V útulné restauraci Černý slon s krásnou gotickou klenbou ze 14. století si můžete pochutnat na staročeských specialitách i na spustě specialit z mezinárodní kuchyně. Milovníci dobrého vína ocení bohatou nabídku italských, španělských, francouzských a moravských vín.

Okolí hotelu a Praha

Pouhých padesát metrů vás bude dělit od Staroměstského náměstí se starověkým Orlojem, Týnským chrámem a spoustou kvalitních klubů a restaurací. Nedaleko od hotelu Černý Slon můžete také navštívit starý Židovský hřbitov nebo Španělskou synagogu s Židovským muzeem.

Rezervovat ubytování v HOTEL ČERNÝ SLON - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah