LÁZEŇSKÝ DŮM BEZRUČ - Jeseník

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Lázeňský léčebný dům Bezruč je součástí komplexu léčebných domů Priessnitzových Lázní v Jeseníku, které poskytují ubytování včetně léčebných pobytů.

Moderní lázeňský hotel s kapacitou ubytování 89 lůžek v kategorii dvoulůžkových a jednolůžkových pokojů. Převážná většina disponuje prostornou terasou s výhledem na hlavní hřeben Hrubého Jeseníku. Pokoje jsou vybaveny sprchou a WC, minibarem, TV-SAT, WI-FI internetem, fénem a telefonem. V budově se nachází inhalatorium, ordinace, jídelna s kuchyní a recepce s nepřetržitým provozem.

Vstup do objektu je bezbariérový a z uvedeného počtu pokojů jsou dva pokoje upraveny pro handicapované hosty. Hostům je k dispozici výtah, společenská místnost, jídelna a recepce s nepřetržitým provozem.

Parkování osobních aut je bezplatně možné pod hotelem Jan Ripper, u „Francouzského pomníku“, nebo lze využít za poplatek parkoviště přímo v areálu lázní. Hosté mají možnost zarezervovat si parkovací místo již před začátkem pobytu.

LÁZEŇSKÝ DŮM BEZRUČ ubytování v hotelu

Moderní lázeňský dům s kapacitou ubytování 89 lůžek ve 33 dvoulůžkových a 23 jednolůžkových pokojích. Pokoje jsou vybaveny sprchou a WC, minibarem, TV-SAT, fénem a telefonem. Převážná většina pokojů má prostorný balkón s výhledem na hlavní hřeben Hrubého Jeseníku.

V budově se nachází inhalatorium, ordinace, ošetřovna, jídelna s kuchyní a recepce s nepřetržitým provozem. Vstup do objektu je bezbariérový a z uvedeného počtu pokojů jsou dva pokoje upraveny pro handicapované hosty. Hostům je k dispozici výtah, společenská místnost, jídelna a recepce s nepřetržitým provozem.

Recepce

Lázeňský dům Bezruč disponuje recepcí s nepřetržitým provozem.

Gastronomie

Součástí lázeňského domu je prostorná jídelna s kuchyní. Hosté mají možnost navštívit celou řadu restauračních zařízení, které se nacházejí v areálu Priessnitzových Lázní. Mimo restaurace mohou hosté navštívit i kavárnu, kinokavárnu, zimní zahradu, vinárnu či bar.

Okolí hotelu a Jeseník

Priessnitzovy léčebné lázně leží v překrásném magickou silou nabitém místě, ve svahu nejvýchodnějšího výběžku Rychlebských hor cca 2 km od města Jeseník v průměrné nadmořské výšce 620 m n. m. Přírodní podmínky nabízí mimořádně příznivé podnebí, od severu přicházejí vzdušné proudy Baltického moře plné jodu a mořské soli. Od jihu, západu a východu je místo chráněné před exhalacemi pohořím Hrubého Jeseníku, Rychlebských hor a Zlatohorské vrchoviny. Díky této poloze leží Priessnitzovy lázně v nejčistším prostředí v rámci celé kontinentální Evropy, daleko od těžkého průmyslu, tranzitní dopravy a intenzívní zemědělské výroby. Rozbory prokázaly v ovzduší přítomnost záporně nabitých iontových částic, které výrazně snižují hladinu alergenů v ovzduší a dále také přítomnost některých stopových prvků, nezbytných pro správný rozvoj a funkci organismu. Z každého místa, z každého stromu zde dýchá zdraví, energie a vitalita, která se během několika prvních dní přenáší i na naše hosty. Nejen proto jsou lázně vhodné pro léčení nemocí horních a dolních cest dýchacích, krevního oběhu, nervové soustavy a vegetativního nervstva dětí i dospělých, stejně jako pro regenerační a posilující pobyty Příznivé klimatické podmínky umožňují léčit pacienty v kterémkoliv ročním období.

Rezervovat ubytování v LÁZEŇSKÝ DŮM BEZRUČ - Jeseník

Nejbližší ubytování v Jeseníku a okolí

Ubytování Jeseník

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah